Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Οι ήττες Σβόλη και Γούτου φέρνουν εμφύλιο στην ΝΔ Αχαϊας, βέλη κατά Κουνάβη

Αρχισαν οι γκρίνιες και οι τσακωμοί στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, μετά τις εκλογικές ήττες που γνώρισαν οι υποψήφιοί της, την περασμένη Κυριακή, σε δήμους όπου υπήρξε επαναληπτική αναμέτρηση.

Πρόκειται για την περίπτωση του Κώστα Σβόλη στην Πάτρα και του Χρήστου Γούτου στην Αιγιάλεια, οι οποίοι αν και δεν στηρίχθηκαν από το κόμμα κεντρικά, αυτό έγινε από τη ΝΔ σε επίπεδο Νομού.

Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και Μέλος της Τοπικής ΝΔ Αιγιάλειας, Δημήτρης Μαρινόπουλος, εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένος με τα αποτελέσματα και στέκεται στο γεγονός της ελλιπούς στήριξης του κόμματος σε Πάτρα και Αίγιο, για τους αντίστοιχους υποψηφίους δημάρχους.

Ο κ. Μαρινόπουλος εξαπέλυσε «επίθεση» στους ανθρώπους της ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ, με πρώτον τον πρόεδρό της Αντώνη Κουνάβη. Δήλωσε: «Η ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ όσο και η Τοπική Οργάνωση ΝΔ της Αιγιάλειας δεν έκαναν αυτά που όφειλαν να κάνουν, στηρίζοντας τον Χρήστο Γούτο στην προεκλογική περίοδο, όπως είχαν αποφασίσει.

Καλώ τον κ. Κουνάβη -ως πρόεδρο της ΔΕΕΠ- να αναλάβει τις ευθύνες του για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, πρώτα στην Αιγιάλεια και στη συνέχεια στην Πάτρα, όπου δεν εκλέχτηκε κανείς υποψήφιος στηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία».

Ο Δ. Μαρινόπουλος, εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και μέσω επιστολής που θα στείλει στην Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ, όπου θα αποδίδει ευθέως ευθύνες και θα κατονομάζει ανθρώπους της ΔΕΕΠ Αχαΐας, βουλευτές αλλά και αυτοδιοικητικά στελέχη της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι δεν ήταν «ενεργοί» τις προηγούμενες μέρες της εκλογικής μάχης.

Παρόμοια Άρθρα

Ο Παπαδημάτος πήγε στη ΔΕΥΑΠ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Γονιδιωματική επιτήρηση του SARS-COV 2 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

news

Δυτική Ελλάδα ετοιμάσου: Ερχονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Δημητρίου