Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ντροπή! Νέα επίθεση με μπογιές στο γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου! – Ανακοινώσεις στήριξης

Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών σημειώθηκε απόψε στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου στην πλατεία Γεωργίου Α΄. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινες μπογιές. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου γίνεται στόχος αντιεξουσιαστών.
«Εμείς αύριο λέμε τα κάλαντα της ευημερίας, της προόδου και της ανάπτυξης μιας άλλης Ελλάδας των επενδύσεων και των καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας. Καταδικάζουμε ό,τι φοράει κουκούλα, ό,τι είναι θρασύδειλο κι ό,τι καταστρέφει ιδιωτική ή δημόσια περιουσία», ανέφερε η Χριστίνα Αλεξοπούλου και πρόσθεσε: «Εχοντας γίνει στόχος των γνωστών αγνώστων για δεύτερη φορά, δηλώνουμε απερίφραστα ότι η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν εκβιάζεται».
Την «τραμπούκικη», όπως τη χαρακτήρισε, επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό επίπεδο: «Καταδικάζουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την τραμπούκικη επίθεση στο Γραφείο της Βουλευτού Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι, οι μέθοδοι εκφοβισμού δε θα περάσουν. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων κατά βουλευτών, στελεχών και οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Σήμερα (σ. χθες), προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς σειρά είχε για δεύτερη φορά το πολιτικό γραφείο της βουλευτή Χριστίνας Αλεξοπουλου στην πόλη μας. Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Κανείς δεν τρομοκρατείται».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη»: «Κάποιοι τις Αγιες και γιορτινές ημέρες που διανύουμε προτιμούν να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους, να κάνουν δώρα σε αγαπημένα τους πρόσωπα και να ψάλλουν τα κάλαντα. Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι προβαίνουν σε πράξεις αποτροπιασμού, οι οποίες καταδικάζονται από κάθε φυσιολογικό και νοήμονα άνθρωπο. Ας μάθουν όμως ότι η Δημοκρατία στο τέλος πάντα κερδίζει. Δεν τρομοκρατείται. Καταδικάζουμε την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνας Αλεξοπούλου».

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Ποια ηθοποιός είπε ότι μπορεί να υιοθετήσει 35 κουνέλια!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο ΝΟΠ θα κόψει βασιλόπιτα στις 6 Ιανουαρίου

Δημητρίου

Τσιγκρής σε Θεοδωρικάκο: “Άμεση ανάγκη ενίσχυσης της Αχαΐας με αστυνομικό προσωπικό…” (BINTEO

Nikoleta