Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Υγεία

Νοσοκομείο της Πάτρας οφείλει 28.000 μέρες άδειας σε νοσηλευτικό προσωπικό!!!

Να κατασκευαστεί ένα νέο τριώροφο κτίριο δίπλα από τη νέα πτέρυγα και να στελεχωθεί με μόνιμες θέσεις προσωπικού για την πλήρη ανάπτυξη του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» διεκδικεί το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης».

Για το λόγο αυτό, συγκάλεσε χθες σύσκεψη φορέων, ζητώντας τη στήριξη όλων στον αγώνα τους προκειμένου να σχεδιαστούν τα επόμενα βήματα ώστε να καταστεί λειτουργικό και βιώσιμο το Νοσοκομείο της Πάτρας.

«Η έλλειψη κτιριακών υποδομών αποτελεί τροχοπέδη για την αναγκαία και περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου μας, να στεγάσει τις 150 και πλέον άστεγες κλίνες, έτσι ώστε να μπορέσει να αναπτύξει το σύνολο του Οργανισμού του, τις 475 περίπου κλίνες και όχι μόνον. Να αναπτυχθούν πλήρως οι υπολειτουργούσες Κλινικές όπως η Ουρολογική, η Πλαστική, η ΩΡΛ, η Οφθαλμολογική.

Να αναπτυχθούν οι δομές που προβλέπονται στον Οργανισμό και λόγω ελλιπών κτιριακών υποδομών άκρως απαραίτητων όπως η Ψυχιατρική Κλινική και άλλες δομές που επιβάλλονται λόγω και της εναλλάξ εφημερίας όπως Νευροχειρουργική, Νευρολογική, Αγγειοχειρουργική και βεβαίως η αύξηση των κλινών ΜΕΘ στις 15, ενώ πολλές δομές που έχουμε αναπτύξει λειτουργούν κάτω από αντίξοες συνθήκες για τους ασθενείς αλλά και τους εργαζόμενους, όπως στο ογκολογικό, το αιματολογικό, κ.ά.

Επίσης, τα άκρως νευραλγικά τμήματα όπως το Φαρμακείο και το Γραφείο Διαχείρισης Υλικού στερούνται των απαραίτητων υποδομών για τη λειτουργία τους» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Μιχάλης Στελλάτος, ενώ πρόσθεσε πως το Νοσοκομείο είναι υποστελεχωμένο και ήδη οφείλονται 28.000 μέρες ως οφειλόμενες άδειες μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Παρόμοια Άρθρα

Στη συνεδρίαση EIT MANUFACTURING ο Φωκίων Ζαΐμης

Δημητρίου

Στο Διασελλάκι Θέρμου: Την ώρα που καλωσόριζε τους συγχωριανούς του, ο στρατηγός κατέρρευσε και πέθανε!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ποιες Υπηρεσίες του δήμου Πατρέων κλείνουν για 2 μέρες

Χρήστος Βεργαναλάκης