Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Νοσοκομείο Ρίου: Παλεύει να μείνει στη ζωή η Χριστίνα, μάλλον τα κατάφερε ο Γιώργος…

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 14χρονη Χριστίνα, διασωληνωμένη στην Εντατική στο Νοσοκομείο Ρίου. Και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση…

Ηταν 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 16χρονο φίλο της Γιώργο, γιο πολύ γνωστού προπονητή μπάσκετ από την Πάτρα, συγκρούστηκε με όχημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος εστίασης στο Ρίο, επιχείρησε να κάνει αναστροφή, ο νεαρός Γιώργος ξαφνιάστηκε, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει το δίκυκλο στο έδαφος.

Η 14χρονη Χριστίνα χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 16χρονος οδηγός του δικύκλου έχει υποστεί αρκετά κατάγματα στο κορμί του, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, μετά από πολύωρο χειρουργείο.

Τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στο Ρίο από τις πρώτες βραδινές ώρες για να διασκεδάσουν.

Η είδηση μαθεύτηκε γρήγορα και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Συμμαθητές και φίλοι των παιδιών έφθασαν έξω από τα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών σχεδόν αμέσως.

Ανέβαζαν στόρι στο Instagram και παρακαλούσαν τη Χριστίνα να «κρατήσει»! Να ζήσει! Να τα καταφέρει. Οι λογαριασμοί των δύο παιδιών στα social media γέμισαν με ευχές. Ειδικά για τη Χριστίνα που η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη!

Παρόμοια Άρθρα

Οι Ηπειρώτες πήγαν Εγλυκάδα για τον Αγιο Δονάτο – Φωτος

Δημητρίου

Ριζούλης: Την Κυριακή ψηφίζω Πελετίδη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Χρυσοχοϊδης έκανε το μαύρο άσπρο και παρουσίασε τα Νοσοκομεία της Πάτρας ως αρκετά καλά

Χρήστος Βεργαναλάκης