Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Μπέσκος προς Καρβέλη και Πρωθυπουργό: Κάντε κάτι άμεσα. Η Αιγιάλεια δεν έχει ασθενοφόρα!

Επείγον αίτημα του Γιώργου Μπέσκου, υποψήφιου βουλευτή Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ, προς τον Γιάννη Καρβέλη, Διοικητή 6ης ΥΠΕ, με κοινοποίηση το γραφείο του Πρωθυπουργού.

«Σας γνωρίζω ότι η περιοχή της Αιγιαλείας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα απο την έλλειψη υποδομών σε ασθενοφόρα ΕΚΑΒ και προσωπικού αυτών.

Υπάρχουν πολλά περιστατικά που ασθενοφόρο έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση,γεγονός που μπορεί να έχει δυσμενείς συνέπειες ακόμα και για ανθρώπινες ζωές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και χρόνια καταργήθηκε πρόβλεψη ασθενοφόρου στην Ανατολική Αιγιάλεια, σε μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση τόσο σε χωριά,όσο και σε υγειονομική έκταση ευθύνης της 6ης ΥΠΕ περιοχές. 

Ειδικά τους θερινούς μήνες τριπλασιάζεται η επισκεψιμοτητα και είναι αδιανόητο να μην υπάρχει η στοιχειώδης υποδομή για την περιοχή της Αιγιαλείας σε ασθενοφόρα και προσωπικό τους.

Παρακαλώ όπως άμεσα ενισχύσετε υποδομή ασθενοφόρων και προσωπικών σε περιοχή μας και σε κάθε περίπτωση να επαναβιώσει η πρόβλεψη μόνιμου ασθενοφορου και προσωπικού αυτού σε Ακρατα και Ανατολική Αιγιάλεια.

Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει αυτή η στοιχειώδης μεριμνα που μπορεί να στοιχίσει ακόμα και ανθρώπινη ζωή.

Παρακαλώ άμεσα για ενέργειες σας».

 

Παρόμοια Άρθρα

Γυναίκα βούτηξε από τον 5ο όροφο στα Ψηλαλώνια και σκοτώθηκε

Εξομολόγηση του αδελφού του Βασίλη Καρρά: Άνθρωπος είναι, το πολεμάει, παλεύει, ελπίζει…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ν. Μοίραλης: Οσους ψήφους πήρε ο Ανδρουλάκης, πήραν όλοι μαζί οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ!

Χρήστος Βεργαναλάκης