Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Μια πολιτικά αντρίκεια και γενναία απόφαση του Δημήτρη Δριβίλα

Νέο ήθος στην πολιτική από έναν άφθαρτο πολιτικό με πλούσιο και αξιοζήλευτο παρελθόν αλλά και με ακόμα καλύτερο παρόν και μέλλον!

Ο Δημήτρης Δριβίλας έδειξε και απέδειξε πώς πρέπει να λειτουργεί ένας σύγχρονος πολιτικός στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο οποίος να προτάσσει το καλό της περιοχής και των πολιτών του από το δικό του, το προσωπικό.

Ηθελε αρετή και τόλμη αυτό που έκανε ο πρώην ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ και πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Εβαλε τα πολιτικά γαλόνια του πίσω, και σε προτεραιότητα έβαλε το συμφέρον της παράταξης.

Η συνένωση δυνάμεων του κ. Δριβίλα με τον έτερο υποψήφιο δήμαρχο Ερύμανθου Διαμαντή Κανελλόπουλο επιβεβαίωσε όσα ήξερε ο πολύς κόσμος για το πολιτικό ήθος του κ. Δριβίλα.

Εδειξε ότι τον νοιάζει μόνο η διάθεση προσφοράς για την ευημερία του τόπου.
Δεν ήταν εύκολη απόφαση η σύμπλευση με την παράταξη “Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο” του Διαμαντή Κανελλόπουλου, ο οποίος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο κ. Δριβίλας φανέρωσε με τον πιο ηχηρό τρόπο ότι δεν τον νοιάζουν οι καρέκλες, τα αξιώματα, τα γαλόνια.

Εδειξε πως για αυτόν η εξουσία δεν συνιστά αυτοσκοπό. Επιβεβαίωσε πως η δημοκρατική κουλτούρα του υπερισχύει των πάντων.

Απομένει, πλέον, οι πολίτες του Ερύμανθου να κάνουν την ορθή επιλογή. Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα σχήμα, με μπροστάρη τον Διαμαντή Κανελλόπουλο, που μπορεί να οδηγήσει τον Ερύμανθο ψηλότερα.

Και ο Δημήτρης Δριβίλας θα δικαιούται ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας. Το αξίζει πέρα για πέρα με αυτή την αντρίκεια, πολιτικά, απόφαση που πήρε.

Παρόμοια Άρθρα

Κατάρρευση Γέφυρας: Ευτυχώς, οι τραυματίες γλυτώνουν

Εμβόλια: Ο Γιάννης Καρβέλης πήγε στη Μανωλάδα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Εξω Αγυιά

Δημητρίου