Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Με Λέντζα κατεβαίνει και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυλλήνης

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κυλλήνης Γιώργος Βόσσος στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κυλλήνης με τη «Νέα Πορεία».

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου.

Η προσφορά του στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Στις κοινοτικές εκλογές του 2019 οι συγχωριανοί και οι συγχωριανές μου με τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντας με Πρόεδρο της Κοινότητας.

Με την κάθοδο μου στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους, ώστε να εργαστώ με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ανυστεροβουλία για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους», τόνισε ο Γιώργος Βόσσος.

Καλωσορίζοντας τον Γιώργος Βόσσο στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Γιώργο Βόσσο. Η επιτυχημένη διαδρομή του και η διάθεσή του για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

Ο Γιώργος Βόσσος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης εδώ και τριάντα χρόνια. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Κυλλήνης από το 2019.

Παρόμοια Άρθρα

Επιτέλους, το Σχολείο στην Καράτουλα αποκτά κανονικό δρόμο!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ξύλο και των γονέων στο Λαγανά, στη Ζάκυνθο, για τον τελικό του Euro

Πάτρα: Συνελήφθη με την κατηγορία ότι πήγε να απαγάγει 9χρονο μαθητή!