Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Με αλαζονικό υφάκι…αριστείας ο Χρυσοχοϊδης, έκανε μαγκιές και «απειλούσε» πατρινούς δημοσιογράφους

Αλαζόνας, προκλητικός, απρεπής και αγενέστατος ο Χρυσοχοϊδης, «πούλαγε μαγκιές» την Παρασκευή στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ!

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με στυλάκι «άντε, χάρη σας κάνω που θα μιλήσω κιόλας», ο σημιτικός υπουργός του Μητσοτάκη μπήκε στην αίθουσα που τον περίμεναν στο Νοσοκομείο οι δημοσιογράφοι με 1,5 ώρα καθυστέρηση.

Κι αντί να ζητήσει έστω τυπικά ένα συγνώμη, πήρε το γνωστό αλαζονικό υφάκι εξουσίας και αριστείας και είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν θα δεχθώ καμία ερώτηση. Μια δήλωση θα κάνω μόνο…».

Ενας δημοσιογράφος πήγε να διαμαρτυρηθεί κόσμια: «μα κύριε υπουργέ…», αλλά ο Χρυσοχοϊδης με ύφος αφέντη, είπε…απειλητικά: «Αν θέλετε. Είπα, μια δήλωση μόνο. Αλλιώς φεύγω τώρα».

Φυσικά η κουστωδία του υπουργού από την Πάτρα, πολιτευτές, ΥΠεάρχες και λοιποί, δεν έβγαλαν κιχ.

Και τελικά, ο Χρυσοχοϊδς εξήγγειλε φούσκες. Τίποτα δηλαδή.

Ο νέος υπουργός διαπίστωσε και ο ίδιος, όπως και οι προκάτοχοί του, την άσχημη κτιριακή κατάσταση του Καραμανδανείου. Συνοδευόμενος από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη, τη διοικήτρια του νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Νίκο Τάγαρη και άλλα στελέχη του νοσοκομείου επισκέφτηκε σχεδόν όλους τους χώρους του παιδιατρικού νοσοκομείου, όπως και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι οι πρέπουσες και εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να διατεθούν χρήματα για τη συνολική ανακαίνισή του.

Παρόμοια Άρθρα

Το νέο ωράριο των ΚΕΠ στην Πάτρα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Παναχαϊκή: Παίζουμε και με την Κ19 της Κηφισιάς

Δημητρίου

Η νέα 15άδα που ανακοίνωσε ο Βασίλης Αϊβαλής

Χρήστος Βεργαναλάκης