Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Μέσω Ρώμης, πάει για Ευρωεκλογές ο Νίκος Νικολόπουλος!

Στην Ιταλία βρίσκεται ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και δημοτικός σύμβουλος Πατρών Νίκος Νικολόπουλος για καθαρά πολιτικούς.

Ο κ. Νικολόπουλος έχει επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του Ιταλικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με σκοπό την αδελφοποίηση των δύο κομμάτων! Χθες και σήμερα είχε συζητήσεις με στελέχη του κόμματος και η τελετή αδελφοποίησης θα γίνει αύριο.

Η είδηση είναι ότι ο κ. Νικολόπουλος προτίθεται να κατέβει τον Μάρτιο του 2024 στις ευρωεκλογές.

Σε δηλώσεις του, είπε: «Είμαστε βέβαιοι πως μαζί όλοι εμείς οι Ελληνες χριστιανοδημοκράτες και όλοι οι συντηρητικοί στις ευρωεκλογές μπορούμε να πετύχουμε και την αποστολή μας.

Σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή της κοινής μας πατρίδας, που είναι η Ευρώπη, εμείς πρέπει να είμαστε πρωτοπόροι σε μια προσπάθεια ανακοπής της ηθικής, κοινωνικής, οικονομικής παρακμής, της ενδοτικότητας, του εθνικού και κοινωνικού διχασμού, στην καταστροφή της πολύπαθης μεσαίας τάξης και στην εξαθλίωση των αδύνατων.

Ας μην βαυκαλίζονται οι πρωταγωνιστές κατάπτωσης. Στις ευρωεκλογές δεν θα βρουν απέναντί τους απλώς ένα κίνημα διαμαρτυρίας, γιατί είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.

Είμαστε η έκφραση ενός λαού αποφασισμένου να μην εξαπατηθεί πλέον, να προστατέψει την ειρηνική συμβίωση των λαών, να υπερασπιστεί την κοινωνία.

Αυτά και πολλά ακόμα ενώνουν όλους εμάς τους Χριστιανοδημοκράτες μαζί με πολλούς ακόμα συμμαχητές και από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και αποφασίσαμε με ελεύθερη βούληση να συμπορευτούμε με όλους τους συντηρητικούς της Ευρώπης».

Παρόμοια Άρθρα

Επίσκεψη του πρέσβη της Κορέας στο Επιμελητήριο Αχαΐας

news

Πάτρα: Κατάγματα σε όλο του το σώμα έχει ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Nikoleta

Τα έχωσε στην Τουρκία από το Κογκρέσο ο Μητσοτάκης

Δημητρίου