Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κραυγή αγωνίας από τον Φίλιππο Λιάκο και μήνυμα στη δημοτική αρχή Μυλωνά

Ο Φίλιππος Λιάκος, επικεφαλής της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας, έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου προς τη δημοτική αρχή, στέλνοντας μήνυμα αγωνίας πως υπάρχουν ακόμα, με ευθύνη της δημοτικής αρχής Μυλωνά, πολλοί ακαθάριστοι δρόμοι και οικόπεδα και αν πιάσει μια φωτιά, θα γίνει χαμός!!!

Το μήνυμα του κ. Λιάκου:
Aγαπητοί συνδημότες, Ο λαός μας συνηθίζει να λέει ότι «το πάθημα πρέπει να γίνεται μάθημα…», αλλά φαίνεται πως η δημοτική Αρχή δεν παίρνει το μάθημά της αν και πολλές φορές έχει πάθει!

Αναφέρομαι τόσο στην πρόσφατη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τις Πόρτες, όσο και στις καταστροφικές φωτιές που έχει ζήσει στο παρελθόν ο Δήμος μας.

Τι έκαναν λοιπόν για να μην ζήσουμε πάλι τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις; Τίποτε! Είναι χαρακτηριστικό πως ο δρόμος που οδηγεί στην παραλιακή της Κάτω Αχαΐας, η οποία αυτή την περίοδο δέχεται πάρα πολλούς επισκέπτες, αλλά και κατοίκους που θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους, είναι γεμάτος από ξερά χόρτα και καλάμια με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης φωτιάς.

Και δυστυχώς δεν είναι ο μοναδικός ακαθάριστος δρόμος. Αν κάνεις μία βόλτα σε όλα τα χωριά, θα συναντήσεις παντού χορταριασμένους δρόμους, κλαδιά δέντρων που έχουν φθάσει σε ύψος τα καλώδια της ΔΕΗ, οικόπεδα γεμάτα καλάμια.

Καμία μέριμνα, κανένα ενδιαφέρον. Δεν ξέρω τι περιμένουν, αλλά φοβάμαι πως όταν κι αν το πάρουν απόφαση να καθαρίσουν θα είναι αργά… Σχεδόν δύο μήνες από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και υπάρχουν χωριά που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη μηχάνημα του Δήμου για να καθαρίσει. Και μετά θα μας φταίνε οι άλλοι, εκτός από εμάς»

Παρόμοια Άρθρα

Ενθρονίστηκε ο νέος Μητροπολίτης Ηλείας – Φωτος

Δημητρίου

Η Παναχαϊκή φιλικό με τη Νίκη Προαστείου

Δημητρίου

Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Περικλής Μπαζίνας

Δημητρίου