Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Λες και ήταν σε πρωινάδικο»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκε στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, όπου και φυσικά έκανε νέες δηλώσεις για την πολύκροτη υπόθεση που προχωρά δικαστικά αυτές τις ημέρες.

Για τις αιτήσεις εξαίρεσης της ανακρίτριας που κατατέθηκαν χθες για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας. Για το πρώτο αίτημα εξαίρεσης, ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι «ζητήσαμε από την ανακρίτρια να καλέσει ιατροδικαστές από όλη την Ελλάδα για να αντικρούσουν τη γνωμάτευση των Καρακούκη και Καλόγρηα. Αρνήθηκε εκείνη και τότε κάναμε αίτηση εξαίρεσης, η οποία απορρίφθηκε».

«Χθες, στην απολογία για τη Μαλένα και την Ίριδα, περιμέναμε να κληθεί η κατηγορούμενη σε τυπική κλήση και μετά να την αφήσει ελεύθερη. Όμως χθες, η ανακρίτρια τη ρωτούσε “Μπορείτε να μας πείτε τι όνειρα βλέπετε; Ποια σχέση είχατε; Έχετε περάσει καρκίνο στο παρελθόν; Έχετε πάει ποτέ σε ψυχολόγο;”. Τότε της είπα εγώ ότι “αντί να την καλέσετε για τυπική κλήση, εσείς συνεργάζεστε με την κ. Σπηλιοπούλου. Αντί να τη ρωτήσετε ουσιαστικές ερωτήσεις, έχετε μεταβάλει την απολογία σε συζήτηση για πρωινάδικο, όταν ρωτάς τι όνειρα βλέπεις και πως τα εξηγείς”. Κάναμε αίτηση εξαίρεσης, αλλά είναι δεδομένο ότι θα απορριφθεί και αυτή, ουδέποτε έχει γίνει δεκτή αίτηση εξαίρεσης» συμπλήρωσε ο ποινικολόγος.

«Πραγματικά η ανάκριση χθες ήταν μεσημεριανάδικο. Καλά είναι τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα για την τηλεθέαση, αλλά όχι για τη Δικαιοσύνη» είπε ειρωνικά.

Παρόμοια Άρθρα

Βαρύ πένθος για το Σύλλογο Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας – Καλαβρύτων

Χρήστος Βεργαναλάκης

Οι πυροσβέστες της…Μέρκελ στο λιμάνι της Πάτρας

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: Ποιο είναι το κόμμα “Πράσινο & Μωβ” που μπλοκαρίστηκε