Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κορονοϊός χτύπησε δύο δομές της Ηλείας αλλά τέλος καλό, όλα καλά

Διπλό χτύπημα του κορονοϊού σε δομές της Ηλείας αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Λήξη συναγερμού στο γηροκομείο Πύργου «Άγιος Χαράλαμπος», αφού μετά και την επίσκεψη κλιμακίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσια Υγείας στη δομή, δεν ανιχνεύτηκε άλλο κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενους και τροφίμους.

Τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στο γηροκομείο στις αρχές της εβδομάδας νοσηλεύονται στην κλινική covid της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα, δύο από τους (σ.σ. ένας εργαζόμενος και ένας τρόφιμος) αναμένεται να λάβουν άμεσα το εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος τρόφιμος που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανιχνεύτηκαν δύο θετικά κρούσματα σε εργαζόμενους του πρώην ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, οι οποίοι ήταν ασυμπτωματικοί, αλλά και σε αυτή την περίπτωση όπως διαπιστώθηκε από τους συνεχής ελέγχους του ΕΟΔΥ, δεν εξαπλώθηκε ο κορωνοϊός σε άλλα άτομα.

«Και στις δύο περιπτώσεις, τόσο στο γηροκομείο του Πύργου όσο και στο πρώην ΚΕΠΕΠ Λεχαινών δεν καταγράφηκε εξάπλωση του ιού. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν ελέγχους δύο φορές την εβδομάδα και βρισκόμαστε σε συνεχή εγρήγορση» δήλωσε ο διοικητής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Σταθακόπουλος.

Παρόμοια Άρθρα

Παππάς πήγε να αυτοκτονίσει επειδή το όνομά του εμπλέκεται στους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η Περιφέρεια ανέλαβε το δίκτυο αποχέτευσης σε Φαρραί και Βασιλικό

Χρήστος Βεργαναλάκης

Το ΚΙΝΑΛ φέρνει στη Βουλή τις σχολικές καθαρίστριες

Χρήστος Βεργαναλάκης