Patra News
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΑΛΗ: Σεληνιακό τοπίο ο δρόμος – Παρέμβαση του Βασίλη Μουγκογιάννη

 

 

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει ο δρόμος στον οικισμό Χαρμπιλέϊκα της Κοινότητας Αγίου Νικολάου Κράλη, που ενώνει πολλές περιοχές, όπως τη Μητόπολη, το Μαζαράκι, τα Κουνελέικα και το Χαϊκάλι, της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας.

Δεν είναι βέβαια ο μοναδικός δρόμος στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, που βρίσκεται σε αυτά τα χάλια, αφού το μεγαλύτερο μέρος του οδικού και αγροτικού δικτύου του Δήμου, παρουσιάζει τεράστια προβλήματα, καταστροφές και κακοτεχνίες εξ αιτίας της αδιαφορίας και ανεπάρκειας της απερχόμενης δημοτικής αρχής Μυλωνά.

 

Το πρόβλημα φέρνει στην επικαιρότητα ο Βασίλης Μουγκογιάνης, Κοινοτικός Σύμβουλος Αγίου Νικολάου Κράλη και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαϊας, με τον Συνδυασμό του Φίλιππου Λιάκου (φωτό)

Όπως σημειώνει ο κ. Μουγκογιάννης, η κατάσταση αυτή σοβεί τα τελευταία χρόνια και παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις και αιτήματα στις υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για επισκευή του δρόμου, δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδος και ούτε η παραμικρή παρέμβαση.

Έτσι, είναι δυστυχώς συχνά τα τροχαία ατυχήματα, ενώ την ίδια στιγμή είναι καθημερινό φαινόμενο οι φθορές στα τροχοφόρα και τα αγροτικά αυτοκίνητα που διέρχονται την οδό.

Οι κάτοικοι έχουν εξοργιστεί από την απουσία της Δημοτικής Αρχής Μυλωνά, η οποία μοιάζει να έχει εγκαταλείψει στην τύχη του το οδικό και αγροτικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας, όπως άλλωστε και ολόκληρου του Δήμου.

 

 

Σε παρέμβασή του για σοβαρό πρόβλημα των προβληματικών δρόμων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος, δεσμεύτηκε ότι κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής που θα σχηματίσει μετά τη νίκη της Παράταξής του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θα είναι η αποκατάσταση του οδικού και αγροτικού δικτύου σε ολόκληρη την Δυτική Αχαία, έτσι ώστε να εξασφαλιστούν η απρόσκοπτη διέλευση των επιβατών και οι μεταφορές των αγροτικών προϊόντων και μηχανημάτων στα χωράφια και τις καλλιέργειες.

 

Παρόμοια Άρθρα

Μεσολόγγι-Αιτωλικό: Βουτάνε καλώδια από τα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου!

Δήμος Δυτικής Αχαϊας: Γνωστοί συκοφαντικοί κύκλοι επιχειρούν να χτυπήσουν το Δήμο με ψεύδη και συκοφαντίες!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Με μια κυρία κλείνει το ψηφοδέλτιο Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ

Χρήστος Βεργαναλάκης