Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

ΚΑΡΠΕΤΑΣ: Ισχυρό ψηφοδέλτιο νίκης και στους τρεις νομούς! Καταγράφει μεγάλη δυναμική στη Δυτική Ελλάδα!

 

Σε Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία

ο υποψηφιοσ περιφερειαρχησ

δυτικησ ελλαδασ

Κωστασ Καρπέτας

Ένα ιδιαίτερα ισχυρό ψηφοδέλτιο, με πολύ σημαντικά πρόσωπα και ονόματα – έκπληξη των τριών νομών, συγκροτεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Καρπέτας.

Χαρακτηριστικό του μεγάλου ρεύματος που σημειώνει ο ίδιος, είναι το γεγονός, ότι ο αριθμός των υποψηφίων που εκδηλώνουν την επιθυμία τους να κατέλθουν στις περιφερειακές εκλογές με τον Συνδυασμό του, καθημερινά αυξάνεται θεαματικά!

Έτσι, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει όλα τα ονόματα που τον ακολουθούν. Το ψηφοδέλτιο μέχρι σήμερα έχει συμπληρωθεί κατά 90% – χρόνος ρεκόρ, αφού η υποψηφιότητα Καρπέτα αναγγέλθηκε μόλις πριν μια εβδομάδα!

 

ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ

 

Ο κ. Καρπέτας επισκέφθηκε χθες την Ηλεία και σήμερα την Αιτωλοακαρνανία για να  ολοκληρώσει τον συνδυασμό του “Μαζί Αλλάζουμε”. Μετά την παρουσίαση του συνδυασμού ο κ. Καρπέτας πρόκειται να παρουσιάσει αναλυτικά και το πρόγραμμα της παράταξης.

Πολιτικοί παράγοντες εκτιμούν, ότι και στους τρεις νομούς, η παρουσία Καρπέτα θα είναι καταλυτική και πλέον η υποψηφιότητά του, μετατρέπεται σε φαβορί της εκλογικής κούρσας!

 

Παρόμοια Άρθρα

Αναβάλλεται το ντέρμπι Προμηθέας-ΑΕΚ

Δημητρίου

Μητέρα κλείδωσε κατά λάθος το μωρό της στο αυτοκίνητο

Δημητρίου

Συνελήφθη οδηγός σε αστυνομικό έλεγχο όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε στο αυτοκίνητό του ναρκωτικά