Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Και 2η αποκάλυψη βόμβα της «Δημοκρατίας» για τον αχαιό εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζο!

Και δεύτερη υπόθεση κατά την οποία ο Δημήτρης Μάντζος λειτούργησε ως δικηγόρος υπέρ fund -του ίδιου με την προηγούμενη υπόθεση, δηλαδή της Intrum- και κατά δανειολήπτη αποκαλύπτει σήμερα η «Δημοκρατία».

Σύμφωνα με τα νέα έγγραφα, πρόκειται για στεγαστικό δάνειο ύψους 130.000 ευρώ, του 2005, από την ίδια τράπεζα, ενώ η διαταγή πληρωμής στην οποία αναφέρεται το όνομα του κ. Μάντζου ως εκπροσώπου του fund, επιδόθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Με βάση τη νέα αποκάλυψη γίνεται ξεκάθαρο ότι ο κ. Μάντζος εκπροσωπούσε τακτικά και όχι μόνο μία φορά τον πελάτη του, δηλαδή το συγκεκριμένο fund, κατά Ελλήνων δανειοληπτών και ότι αυτή η δραστηριότητά του ήταν συνεχής.

Στην αποκάλυψη της «Δημοκρατίας» ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο στο οποίο βρίσκομαι και βρισκόμουν», προσθέτοντας παράλληλα πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι από το 2019.

Η απάντηση όμως του στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ψευδής κατά την εφημερίδα και αυτό το επιβεβαιώνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τα έγγραφα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η εφημερίδα και δείχνουν πως η δικαστική απόφαση έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2021.

Και σε αυτή υπάρχει η σφραγίδα που φέρει την υπογραφή του. Από εκεί και πέρα όμως ο κ. Μάντζος έπεσε και σε μια αντίφαση, καθώς από τη μια πλευρά είπε πως βρισκόταν και βρίσκεται στο δικηγορικό γραφείο και λίγη ώρα αργότερα πρόσθεσε πως σταμάτησε να ασκεί τη δικηγορία το 2019.

Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», ο κ. Μάντζος, παρότι είναι κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο στο ΠΑΣΟΚ, έχει ακόμα εργασιακή σχέση με μεγάλη τράπεζα, άλλη από αυτή που εκπροσωπούσε το 2021…

 

Παρόμοια Άρθρα

N. Φαρμάκης: Για μία Δυτική Ελλάδα που θα ξεπεράσει οριστικά και αμετάκλητα τα «πέτρινα χρόνια»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Παρέμβαση καθηγητή: «Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο είναι προσβλητική γιατί…»

Δημητρίου

Ο δήμαρχος καλωσόρισε στην ομάδα του έναν αγωνιστή από το Πετροχώρι

Χρήστος Βεργαναλάκης