Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κίνηση υψηλής χειρουργικής ακρίβειας από τον Δήμαρχο Ηλιδας!

Αίσθηση προκάλεσε η συμπόρευση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστα Τσαούση με τον Γιάννη Λυμπέρη, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η κοινή τους αγάπη για τον τόπο υπερίσχυσε και είναι αυτή που τους ενώνει και έκανε τον Κώστα Τσαούση να αποδεχτεί την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη και να κατέλθει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”.

Χαρακτηριστική άλλωστε είναι η ατάκα με την οποία ξεκίνησε την δήλωσή του ο Γιάννης Λυμπέρης αμέσως μετά την επισφράγιση της συνεργασίας: «Επιτέλους, τον κατάφερα!» και ευθύς έσπευσε να εξηγήσει το γιατί:

“Με τον Κώστα τον Τσαούση, τον συνάδελφο και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, έχουμε συμπορευτεί πολλά χρόνια. Έχουμε συμφωνήσει αλλά και έχουμε διαφωνήσει.

Διότι οι άνθρωποι οι σκεπτόμενοι, οι άνθρωποι που έχουν άποψη, μοιραία θα έρθουν σε αντιπαράθεση σε κάποια ζητήματα και σε κάποιες απόψεις που θα εκφράσουν.

Πιστεύω όμως, και σήμερα αποδεικνύεται, ότι η κοινή μας αγάπη για την πόλη μας, για την πόλη που γεννηθήκαμε, δουλέψαμε, δουλεύουμε και απ’ ότι φαίνεται θα αποχαιρετήσουμε κάποια στιγμή, ελπίζω μετά από πολλά- πολλά χρόνια, μας ένωνε και μας ενώνει.

Το στίγμα του έδωσε μέσα από την τοποθέτησή του, ο Κώστας Τσαούσης:

«Θέλω να πω ότι μέχρι τώρα δεν είχα ανακατευτεί ποτέ στα Αυτοδιοικητικά, παρά τελευταία φορά ήταν πριν από 20-25 χρόνια. Συμφώνησα και κατεβαίνω με τον Γιάννη Λυμπέρη διότι για εμένα, ως Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου- του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της περιοχής- όπου διατηρώ βεβαίως πέραν της συνεργασίας μας και την ανεξαρτησία μου ως Πρόεδρος, το να καταφέρουμε κάποια πράγματα, σε ότι αφορά την υγεία αλλά και την πόλη γενικότερα, πρέπει να είσαι με τους ΝΙΚΗΤΕΣ.

Μόνο έτσι μπορείς να εφαρμόσεις ή να σχεδιάσεις ή να επιδιώξεις ή να προσπαθήσεις. Βεβαίως, θα υπάρξει και αντιπολίτευση. Αλλά θεωρώ ότι εάν είμαστε ο συνδυασμός των νικητών- και γι’ αυτό συμμετέχω-θα εφαρμόσουμε ακόμη πιο εύκολα κάποια πράγματα, ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο αποφασιστικά.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που μέχρι τώρα με ωθούσαν να ανακατευτώ και πιστεύω ότι με τον συνδυασμό του Γιάννη Λυμπέρη, μετά από αυτά που έχουμε συζητήσει, τι θεωρώ δηλαδή εγώ ως φυσικό πρόσωπο ότι πρέπει να γίνει, νομίζω ότι θα έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα».

Παρόμοια Άρθρα

Μπαίνει και 3η επιλογή σε ώρα για να παίρνουν τα παιδιά του από τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία οι γονείς

Χρήστος Βεργαναλάκης

SOS εκπέμπει ο Μιχ. Κατρίνης για ξαφνικό θάνατο των ΤΟΕΒ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Κούγιας χλευάζει τον Μπιμπίλα για τη γκάφα του με τον Μάγγα!

Χρήστος Βεργαναλάκης