Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Θλίψη στο Επιμελητήριο Αχαϊας για τον Παναγιώτη που έφυγε τόσο πρόωρα. Πότε θα γίνει η κηδεία του

Κύμα συλλυπητήριων μηνυμάτων έχει κατακλύσει από χθες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του επιστήμονα Παναγιώτη Βαφείδη.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18/8 στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα.

Ο εκλιπών άφησε χθες την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 46 ετών, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας. Ο Παναγιώτης Βαφείδης ήταν επίλεκτο και δραστήριο στέλεχος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ηταν παντρεμένος με τη Χριστίνα Ταβλά, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, με την οποία απέκτησαν δύο κοριτσάκια.

Ο Παναγιώτης Βαφείδης, με καταγωγή από τον Βόλο, ήταν διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ηλεκτρονική και Επεξεργασία της Πληροφορίας» στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και στη Διαχείριση Τεχνικών Εργων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Από το 2014 ήταν συνεργάτης της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Αχαΐας, όπου είχε αναλάβει και έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία, πλήθος ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων, ενώ συμμετείχε ως μέλος υλοποίησης σε δεκάδες άλλα προγράμματα.

Μέχρι πρόσφατα είχε ιδιαίτερα ενεργή παρουσία σε πληθώρα αναπτυξιακών έργων για την ευρύτερη περιοχή και θεωρούνταν ένα στέλεχος που είχε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην εκτέλεση ευρωπαϊκών έργων.

Είχε διατελέσει επίσης συνεργάτης μηχανικός στη Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο διαφόρων Ευρωπαϊκών & Εθνικών έργων, καθώς επίσης, εξωτερικός συνεργάτης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ΕΑΠ, του Κέντρου Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας ΚΕΤΑ-ΔΕ, κ.ά.

 

Παρόμοια Άρθρα

Η Χρ. Σταρακά φέρνει στη Βουλή το θέμα των υπό απόλυση καθαριστριών του Πανεπιστημίου Παττρών

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Ανεβαίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα με την ιδιότητα και το ονοματεπώνυμο μου

Γιώργος Αθανασόπουλος

Σοκ στον Απόλλωνα, διάστρεμμα ο Ουίλιαμς

Δημητρίου