Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Θλίψη για την απώλεια του Χρήστου Καπορδέλη

Εναν επιστήμονα που άφησε τη σφραγίδα του στα ιατρικά δεδομένα της περιοχής μας και δη στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» αποχαιρέτησε χθες η τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για τον γιατρό και πρώην διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», Χρήστο Χαρ. Καπορδέλη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών.

Ο Χρήστος Καπορδέλης ανήκε στη γενιά των γιατρών που συμμετείχαν ενεργά και στήριξαν με αφοσίωση την ανάπτυξη του δημόσιου συστήματος υγείας σε εποχές που τα διαθέσιμα μέσα ήταν αρκετά περιορισμένα. Ο ίδιος στάθηκε στο πλευρό των ασθενών του με ήθος και τους παρείχε την καλύτερη δυνατή περίθαλψη. Θετικό πρόσημο άφησε όμως και μεταξύ των συναδέλφων του και όλων των συνεργατών του. Ηταν άνθρωπος διαλλακτικός, της συνεργασίας, της υποχώρησης, της προσφοράς.

Τον αείμνηστο Χρήστο Καπορδέλη αποχαιρέτησαν χθες η σύζυγός του Ευθυμία, η κόρη του Χαρά, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του και συνεργάτες του σε κλίμα βαθιάς θλίψης στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α’ κοιμητήριο Πατρών όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του.Ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης προσωπικά και σύσσωμη η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Παρόμοια Άρθρα

Ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Ρίου διαφωνεί με την ενιαία λίστα του Αδωνι

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Ιάσονας Φωτήλας πήγε Ακράτα για τον Αγιο Χαράλαμπο

Δημητρίου

Aυτό είναι το top ten των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο!

Χρήστος Βεργαναλάκης