Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτισμός

Θα καεί το πελεκούδι στο Φαρραί την Παρασκευή στη Γιορτή Κρασιού

Θα καεί το πελεκούδι στο Φαρραί! Με κρασί ντόπιο και γλέντι με την Τασία Βέρρα, θα γίνει χαμός!

Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Φαρρών διοργανώνει την «Ετήσια Γιορτή του Κρασιού 2022» την Παρασκευή 26/8 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας.

Η γιορτή του κρασιού έχει καθιερωθεί από το 2002, έχει ταυτιστεί με τον τόπο μας και σκοπό έχει την ανάδειξη των προϊόντων των αμπελουργών της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή Παραδοσιακή δημοτική μουσική από τον καλύτερο στο είδος Παναγιώτη Λάλεζα και τους συνεργάτες του, όπως επίσης και παραδοσιακούς χορούς από καθιερωμένους χορευτικούς συλλόγους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει αναφορά στη διαδρομή στο παραδοσιακό τραγούδι των βετεράνων της οικογένειας Βέρρα η οποία κατάγεται από το Φαρραί και είναι η μοναδική οικογένεια ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, τριών και πλέον γενεών, που ερμηνεύουν με μοναδικό και αξεπέραστο τρόπο τα δημοτικά τραγούδια του τόπου μας.

Επίσης θα έχει φιλική συμμετοχή και θα βραβευθεί η Μεγάλη Κυρία του δημοτικού τραγουδιού Τασία Βέρρα η οποία έχει προσφέρει τα μέγιστα στη διατήρηση της παραδοσιακής μουσικής και έχει εμπνεύσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος αγορά με χορηγούς και δωροθέτες καταξιωμένες εταιρείες της περιοχής και του Νομού.
Σας περιμένουμε για διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κάντζαρη Γιάννη (τηλ. 6973984337) ή στο e-mail: politistiko.farrai@gmail.com

 

Παρόμοια Άρθρα

Αστυνομικοί Ηλείας: Δεν φτάνει το προσωπικό. Κάντε κάτι

Χρήστος Βεργαναλάκης

Οργίασε το Twitter για τον πυροσβέστη και επιτελικό Χρυσοχοϊδη!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ενισχύθηκε με 3 έξτρα αστυνομικούς το Τμήμα Ταυτοτήτων της ΕΛΑΣ στην Πάτρα για χάρη των ταυτοτάκηδων

Χρήστος Βεργαναλάκης