Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Η τύχη χαμογέλασε στο patranews.gr

Κάτω από ζεστό, φιλικό και πολύ χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Επικοινωνίας, κύριου Φωκίωνα Ζαϊμη ανάμεσα σε εκλεκτούς καλεσμένους.

Αναψυκτικά, ποτά μα πάνω από όλα η ανταλλαγή ευχών όλων των παρευρισκομένων εκεί δημιουργούσαν την αίσθηση πως πρόκειται για ένα οργανωμένο πάρτι.

Έκπληξη του όμορφου event ήταν η επιστροφή του κύριου Θεοδωρόπουλου Θεόδωρου, όπου όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσία του ήταν ιδιαίτερα αισθητή.

Ωστόσο, ο κύριος Θεοδωρόπουλος δεν ήταν μόνο η έκπληξη στο γραφείο του κύριου Ζαϊμη αλλά και ο τυχερός του 2023, αφού του «έπεσε» το φλουρί.

Έτσι, ο κύριος Θεοδωρόπουλος δεν φέρνει γούρι μόνο στον ίδιο αλλά και στο patranews, του οποίου ηγείται.

Επομένως, φέτος εκτός από την καλύτερη και έγκυρη ενημέρωση που προσφέρει στους πιστούς του ακόλουθους, το patranews θα έχει και την τύχη του εκπροσώπου του.

Οι συντάκτες και το προσωπικό του Ομίλου του ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία και δημιουργικότητα έτος με πολλή όρεξη και αφοσίωση σε αυτό που χτίζει τόσα χρόνια.

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Πηνειού – Πάνος Θεοδωρακόπουλος στην Οικονομική Επιτροπή: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Χρήστος Βεργαναλάκης

Μεγάλη η απώλεια του Ανδρέα Βαβάτσικου

Δημητρίου

Ο Τάκης Παπαδόπουλος για την «Ελεύθερη Ραδιοφωνία»

Δημητρίου