Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Η ΝΕ Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ προτείνει Κατρίνη για υποψήφιο Περιφερειάρχη, αλλά τα κεντρικά μάλλον προτιμούν Δημ. Κωνσταντόπουλο!

Κι ενώ τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να προκρίνουν για υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, η νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να προτιμά τον Μιχάλη Κατρίνη να να ηγηθεί του περιφερειακού ψηφοδελτίου του κόμματος.

Το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Αστήρ» ακούστηκε αρκετές φορές το όνομα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη. Το σκεπτικό για μια υποψηφιότητα Κατρίνη έχει ως εξής: Εφόσον το ΠΑΣΟΚ θέλει να διεκδικήσει τη νίκη και να καταγράψει υψηλά ποσοστά, χρειάζεται ένα όνομα πρώτης γραμμής στη θέση του επικεφαλής.

Πάντως, σχετική συζήτηση έγινε και για τον Δήμο Πατρέων με αρκετά στελέχη να προτείνουν τον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος μπορεί να μην έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα, αλλά έχει αρκετούς υποστηρικτές εντός ΠΑΣΟΚ. Η δεύτερη τάση που εκδηλώθηκε είχε να κάνει με τη στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Αϊβαλή.

Η τελική απόφαση σε όλα τα αυτοδιοικητικά επίπεδα θα παρθεί από τη Χαριλάου Τρικούπη τις επόμενες ημέρες.

Παρόμοια Άρθρα

Δύσκολο βράδυ Πέμπτης για την αστυνομία στην Πάτρα

Δημητρίου

Τον Σεπτέμβριο έρχεται το «τέλος» της μάσκας – Σε ποιο ποσοστό πρέπει να φτάσει ο εμβολιασμός

Δημητρίου

Γ. Κυριακόπουλος: Ενα ακόμα «ψίχουλο» του κ. Μητσοτάκη στο συνολικό «πακέτο… κοροϊδίας» των συνταξιούχων

Χρήστος Βεργαναλάκης