Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ηλιδα: Παίρνει και τους Ρομά μαζί του ο Λυμπέρης για να επανεκλεγεί

Διαρκής είναι η προσπάθεια του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, να στηριχθεί η μεγάλη μερίδα των Ρομά που αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι του δήμου.

Η συμμετοχή της αντιπροέδρου του Συλλόγου NEVEROMA της συνοικίας Παπακαυκά Δήμητρας Τσέλιου στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, αποτελεί αναγνώριση στο πρόσωπό του.

«Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι συνεχώς δίπλα μας, έχει στηρίξει με κάθε τρόπο την συνοικία μας, είναι πάντοτε στο πλευρό μας σε ότι του έχουμε ζητήσει και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να συμβάλλουμε ώστε να συνεχιστεί το μεγάλο έργο.  Με την πρόεδρο του Συλλόγου μας Βασιλική Δημητρίου, έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια μόνο το ανθρώπινο πρόσωπο του Δημάρχου και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να παραμείνει η συνοικία μας πρότυπο» σημείωσε η κα Τσέλιου.

Την άψογη συνεργασία επεσήμανε και ο κ. Λυμπέρης: «Η συνοικία Παπακαυκά, οι ρομά του δήμου μας, είναι ένα ενεργό και αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, έχουμε βάλει γερές βάσεις και θα συνεχίσουμε στην κατεύθυνση της ανάδειξης της συνοικίας και της κουλτούρας τους».

Παρόμοια Άρθρα

«Φορέστε μάσκες, θερίζουν οι ιώσεις», λέει ο Γώγος

Δημητρίου

Ο Απόλλων παίζει μπάσκετ με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Δημητρίου

Πότε και πού θα κηδευτεί ο Γιώργος Γεωργίου…

Χρήστος Βεργαναλάκης