Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του patranews.gr για Κωνσταντόπουλο υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας

Πανηγυρική επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ που παρουσίασε την Κυριακή το patranews.gr και αποκάλυπτε πως ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας υπό τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ!

Το Πρώτο Θέμα σε σημερινό ρεπορτάζ του επιβεβαιώνει την αποκλειστική πληροφορία του patranews.gr.

Διαβάστε:

Στην τελική ευθεία η Χαριλάου Τρικούπη για την παρουσίαση των υποψηφίων στις 13 περιφέρειες και στους μεγάλους Δήμους της χώρας

Θέμα ωρών είναι ενδεχομένως η ανακοίνωση του υποψηφίου που θα δώσει την μάχη στο Δήμο Αθηναίων. Όπως όλα δείχνουν ο κ. Ανδρουλάκης έχει «κυκλώσει» το όνομα του Χάρη Δούκα, Αναπληρωτή Καθηγητή στη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Τομεάρχη Ενεργειακής Πολιτικής στο ΠΑΣΟΚ.

Συζητήθηκε για παράδειγμα έντονα το ενδεχόμενο καθόδου του Δημήτρη Μάντζου, της Ρωξάνης Μπέη ή άλλου στελέχους από τις νεότερες γενιές. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Ανδρουλάκης επιμένει στο να οριστούν πράσινα στελέχη ως επικεφαλής στις κεντρικές μάχες του Οκτώβρη.

Στην Περιφέρεια Αττικής θεωρείται πλέον πιθανή η στήριξη στον πολύπειρο Γιάννη Σγουρό, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Η πιθανή συμμαχία δυνάμεων στο δεύτερο γύρο Σγουρού και Ιωακειμίδη είναι επιδίωξη αυτοδιοικητικών του χώρου.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου, στέλεχος από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ της Θεσσαλονίκης και με συνεπή βήματα στον αυτοδιοικητικό χώρο, θα δώσει εκ νέου τη μάχη της Κεντρικής Μακεδονίας εθνικές εκλογές. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι υποψήφια η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, στην Ήπειρο θα κατέβει ο Στέφανος Ζούμπας, νυν δημοτικός σύμβουλος στα Γιάννενα, στο Νότιο Αιγαίο ο Νικηφόρος Παπανικόλας, στη Δυτική Ελλάδα φαίνεται ότι θα δώσει ως επικεφαλής του πράσινου συνδυασμού ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, στην Πελοπόννησο η Κατερίνα Ταγαρά, ενώ στην Κρήτη αναμένεται η άνετη επανεκλογή του «πράσινου» περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη. Την υποψηφιότητά του στηρίζει αυτή τη φορά και η Νέα Δημοκρατία.

Η Επιτροπή Αυτοδιοικητικών Εκλογών του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη έχει οδηγία να παρουσιάσει πλήρες πλάνο των υποψηφίων που προτείνει ανά την Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Παρόμοια Άρθρα

Ενός λεπτού σιγή στο φιλικό Παναχαϊκή-Προοδευτική

Δημητρίου

ΘΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Ο Κώστας Πελετίδης έβγαλε στη σέντρα τον Χρυσοχοϊδη και τους ντόπιους υμνητές της πολιτικής του

Χρήστος Βεργαναλάκης