Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Επίθεση Μπέσκου σε κυβερνητικούς βουλευτές και Περιφέρεια: Μόνο ψήφους ξέρετε να ζητάτε και ούτε ένα δρόμο 150 μέτρων δεν μπορείτε να φτιάξετε ανίκανοι

Ξέσπασμα του Γιώργου Μπέσκου κατά των κυβερνητικών βουλευτών κυρίως, αλλά και της Περιφέρειας. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, που θα κατέβει ίσως και για υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας με το ΠΑΣΟΚ, έθιξε το θέμα του…καρόδρομου που συνδέει το Αίγιο με τον σταθμό του προαστικού:

«Αυτός είναι ο τερματικος σταθμός που συνδέει σιδηροδρομικα τη Δυτική Ελλάδα με το αεροδρόμιο, στο Αίγιο. Αυτός είναι ο χωματινος δρόμος πρόσβασης που συνδέει το Αίγιο με το σταθμό….

2 χρόνια έτσι. Αυτο βλέπουν τουρίστες και κόσμος. Απολυτη ντροπή για τους άφαντους βουλευτές και περιφέρεια που επί 2 χρόνια κάνει μελέτες να φτιάξει ένα δρόμο 200 μέτρων… Ντροπή σας. Η απόλυτη ξεφτίλα.  Αυτοί μας εκπροσωπούν.

Αφιερωστε μια ώρα από τις φωτογραφίσεις σας να ασχοληθείτε με αυτό το έκτρωμα που προσβάλει εικόνα πόλης μας και όλης της Περιφερειας. Μονο ψήφους ξέρετε να ζητάτε και ούτε ένα δρόμο τόσο κομβικό 150 μέτρων δεν μπορείτε να φτιάξετε ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Και είναι σημαία τους η ανάπτυξη… Τι κοροϊδία και εμπαιγμός!

Απορώ με το θράσος τους που έρχονται και ζητάνε ψήφους στην Αιγιαλεια..Η προσφορά τους μεγάλη….»

Παρόμοια Άρθρα

Και εκπρόσωπος της Dur στο σόου Dior στο Καλλιμάρμαρο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αντάρτικο του Πολάκη για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά και μήνυμα με νόημα!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Επίδομα παιδιού A21: Πότε οι πληρωμές – Τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι

Γιώργος Αθανασόπουλος