Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Εντονη φημολογία: Η Χριστίνα θα ψηφίσει υπέρ του γάμου ομόφυλων;

Εκπληξη μεγατόνων: η Αλεξοπούλου φέρεται έτοιμη να ψηφίσει το Νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών! Ενώ μέχρι πρότινος διέρρεε πως είτε θα απείχε είτε θα καταψήφιζε, οι φρέσκες πληροφορίες, που όμως είναι ανεπιβεβαίωτες, λένε πως θα κάνει το χατίρι του Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης και θα ψηφίσει υπέρ του Νομοσχεδίου.

Κάποιοι, όμως, επιμένουν και λένε ότι δεν θα ψηφίσει τελικά και θα απέχει από τη διαδικασία!!!

Αν συμβεί αυτό, θα έρθει σε μεγάλη κόντρα με τις Μητροπόλεις Πατρών και Αιγιάλειας.

Λίγες ώρες πριν την αποψινή ψηφοφορία, οι ενδείξεις:

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που τάσσονται υπέρ είναι η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Ιάσοντας ιΦωτήλας, ενώ ο πρώην υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης από την πρώτη στιγμή δήλωσε αντίθετος και θα καταψηφίσει.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος θα δώσει θετική ψήφο, όπως και η Σία Αναγνωστοπούλου, ως βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Υποστηρικτής του νομοσχεδίου δηλώνει και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Στους αρνητές ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ο Σπύρος Τσιρώνης της Νίκης, που μάλιστα βρέθηκε την Κυριακή και στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε από την Μητρόπολη Πατρών στον Αγιο Ανδρέα, αλλά και ο βουλευτής των Σπαρτιατών Γιώργος Ασπιώτης.

Παρόμοια Άρθρα

Πάτρα: Είχαμε ενημερώσει το Αγλαΐα Κυριακού πως έχουμε υποψίες για τη μητέρα – Η μαρτυρία γιατρού της Τζωρτζίνας

Nikoleta

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022

Nikoleta

Ενα παιδαρέλι 10 ετών έκλεψε την τσάντα ηλικιωμένης στην Αγία Σοφία στην Πάτρα!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης