Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: η Σολωμού επέστρεψε το γάντι στον Σκανδάμη για τον ξάδελφό της που πάει με τον Σβόλη

H Kατερίνα Σολωμού σήκωσε το γάντι που της έριξε ο Μαρίνος Σκανδάμης για τον ξαδελφό της Χρ. Σολωμό και του απάντησε σε ανάλογο ύφος! Το τοπικό ΠΑΣΟΚ είναι σε εμφύλιο και τα μαχαιρώματα πέφτουν βροχή.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του εξαδέλφου της Χρήστου Σολωμού με τον συνδυασμό του Κώστα Σβόλη που στηρίζεται από την τοπική ΝΔ, ο κ. Σκανδάμης είπε: «Καλό θα ήταν να υπάρξει σήμερα δήλωση της αγαπητής Κατερίνας για το ότι στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα Αϊβαλή, για να μην αφήνονται ανοικτές ερμηνείες που είναι αντίθετες σε αυτό που ο πολιτικός μας χώρος επιδιώκει.

Επίσης το ΠΑΣΟΚ να μας πει κάποια στιγμή τι συμβαίνει».

Η απάντηση της Κατερίνας Σολωμού ήταν άμεση. Αφήνοντας υπονοούμενα για τη στάση του συνυποψηφίου της στις εθνικές εκλογές, η κ. Σολωμού ξεκαθάρισε ότι στηρίζει πάντα τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ «όχι μόνο στα social media, σε φωτογραφίες και στα λόγια, αλλά ουσιαστικά. Στην καθημερινή τους μάχη για ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο και για τη νίκη στις εκλογές».

Μάλιστα, κάλεσε τον Μ. Σκανδάμη να στηρίξει τις υποψηφιότητες του Β. Αϊβαλή στην Πάτρα και του Σπ. Σκιαδαρέση στην Περιφέρεια με δημόσια δήλωσή του, όπως έκανε και η ίδια. για τον

Και ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με την απόφαση του εξαδέλφου της Χρήστου να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Κ. Σβόλη, κάτι που δήλωσε και στους δύο.

Παρόμοια Άρθρα

Γιατρός στο Μεσολόγγι πήρε δείγμα από ασθενή με κορονοϊό και το…έδωσε σε συνάδελφό του αντιεμβολιαστή!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πένθος στο Αίγιο για το θάνατο του «βράχου» του Παναιγιάλειου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δημ. Μπιμπής: Κάηκε το χωριό μου, το Πελόπιο, ευτυχώς δεν έχουμε κηδείες

Χρήστος Βεργαναλάκης