Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Εμφύλιος στον Δήμο Ηλιδας. Ο Λυμπέρης απαντά σε Χριστοδουλόπουλο: Εσύ μιλάς για το νερό;

Εκτεταμένη βλάβη στο αντλιοστάσιο του υδραγωγείου στην Αμαλιάδα, είναι η αιτία της διακοπής νερού από στην πόλη.

Ο δήμαρχος Ηλιδας Γιάννης Λυμπέρης προσπάθησε να απολογηθεί και ταυτόχρονα επιτίθεται στον αντίπαλό του Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, λέγοντας πως επί θητείας του ήταν περισσότερες οι βλάβες!

Ηδη ο υποψήφιος να ξαναγίνει δήμαρχος Χρ. Χριστοδουλόπουλος σε ανακοίνωση του περνάει γενεές 14 τον Λυμπέρη.

Ο νυν δήμαρχος απάντησε: «Για να περιορίσουμε όσο περισσότερο γίνεται τις ώρες διακοπής νερού, αναμένουμε την άμεση τοποθέτηση από την Αθήνα μεγάλης αντλίας με αντίστοιχο ηλεκτρολογικό πίνακα για να καλύψουμε τις αντλίες που υπέστησαν βλάβη.

Προφανώς και ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο ο οποίος ταλαιπωρείται αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε σε κάποιους όψιμους επικριτές που διοίκησαν τον δήμο την προηγούμενη πενταετία και τώρα διαμαρτύρονται έξαλλοι, ότι επί της θητείας τους οι διακοπές αυτές ήταν συχνότερες και μεγαλύτερες, χειμώνα-καλοκαίρι, και αν το θέλουν θα τους το επισημάνουμε σε επόμενη ανακοίνωσή μας, εάν μας προκαλέσουν.

Το ζητούμενο είναι να ολοκληρωθεί ο νέος αγωγός και οι αστοχίες πια να ελαχιστοποιηθούν μόνο σε περιπτώσεις που δεν θα οφείλονται στην Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου αλλά σε πιθανές βλάβες του δικτύου της ΔΕΗ, όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο αντλιοστάσιο της Δάφνης.

Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών και τους διαβεβαιώνουμε πως κάνουμε κάθε τι δυνατό για να ελαφρύνουμε την ταλαιπωρία τους».

Παρόμοια Άρθρα

Απίστευτη αναισθησία Μητσοτάκη στο δημαρχείο Βόλου: έκανε χιούμορ με τους υπαλλήλους! ΒΙΝΤΕΟ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δικαιώθηκε ο Απόλλων από το ΑΣΕΑΔ

Δημητρίου

Τη Δευτέρα η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ηλείας

Δημητρίου