Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Εδωσαν χέρια Γρ. Αλεξόπουλος και Βασ. Καρβουνιάρης!

Κι άλλη ηχηρή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου! Συμφώνησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης Βασίλη Καρβουνιάρη και θα κατέβει με την παράταξη του. Ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας συνεχίζει σε καθημερινή βάση τις προσθήκες και δήλωσε:

«Ο Βασίλης Καρβουνιάρης, τον οποίο οι συμπολίτες μας τον έχουν εμπιστευτεί διαχρονικά και όχι τυχαία, είναι ένας δραστήριος ενεργός πολίτης.

Είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης, έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δυτικής Αχαΐας, αλλά και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων της Αχαΐας.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης και επιχειρηματίας ο Βασίλης, με καταγωγή από την Ωλενία, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κάτω Αχαΐα.

Αξιομνημόνευτη, η αγάπη του για την τοπική ομάδα της Αχαϊκής Αθλητικής Ένωσης, στην οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τα τελευταία 20 χρόνια.

Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας διαχρονικά ο Βασίλης Καρβουνιάρης, θα εκφράσει ανησυχίες, προβληματισμούς αλλά και ιδέες για το αύριο , αποτελώντας μια επιλογή εγγύησης συνεργατικότητας και συνεννόησης για την προσπάθειά μας».

 

Παρόμοια Άρθρα

Απίστευτο: δείτε ποιο μουσικό όργανο προσπαθεί να μάθει ο Ανδρέας Λοβέρδος!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Και επίσημα ο Σπύρος Πολίτης στο μέτωπο του πολέμου, στο Νοσοκομείο Πύργου!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δήμος Αιγιαλείας: Αποκαθίσταται τάχιστα η οδός Κλεισούρας – Συνάντηση δημάρχου με αντιπροσωπεία του 1ου ΓΕΛ Αιγίου

Γιώργος Αθανασόπουλος