Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Είχαν φτιάξει «συμμορία», η δικογραφία είναι για κακούργημα, αλλά οι 5 ανήλικοι Ρομά στο Αγρίνιο αφέθηκαν ελεύθεροι!

Ενώπιον του ανακριτή Αγρινίου παρουσιάστηκαν χθες οι πέντε ανήλικοι Ρομά που συνελήφθησαν από τις Αρχές, οι οποίοι και φέρονται να διέπραξαν τρεις ληστείες και μια κλοπή σε βάρος ανήλικων.

Οι ανήλικοι, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου αντιμετωπίζουν κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμμετοχής σε συμμορία, της διακεκριμένης κλοπής, της διάπραξης ληστειών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κυρίως βραδινές ώρες, εντοπίζοντας ανήλικα άτομα και με την απειλή βίας, διέπρατταν τις αξιόποινες πράξεις τους εντός του αστικού ιστού του Αγρινίου.

Ειδικότερα, από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους έως την 19/8/2022 οι ανήλικοι κατηγορούμενοι φέρονται να διέπραξαν τρεις ληστείες στο Αγρίνιο, σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων, ηλικίας 17, 16, 14 και 14 ετών, που κινούνταν πεζοί, όπου με την χρήση απειλών βίας και απειλή μαχαιριού, τους αφαίρεσαν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ την 10/4/2022 είχαν αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, από ένα από τα θύματα ληστείας.

Αφού παρουσιάστηκαν ενώπιον του ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθεροι, πλην όμως τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι να παρουσιάζονται κάθε 1 και 15 του μήνα του μήνα στο αστυνομικό τμήμα καθώς και να μην έρθουν σε επαφή με τα θύματα.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Ποιοι γιατροί και καθηγητές μετείχαν στην πρώτη συνεδρίαση του Τομέα Υγείας της ΝΔ στην Αχαϊα

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Η ΝΟΔΕ Ηλείας έστειλε μήνυμα στον νέο Υπουργό να δώσει λύση στους σταφιδοπαραγωγούς

Χρήστος Βεργαναλάκης