Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δριβίλας: «Παρών σε ό,τι μου ζητηθεί για το Ερύμανθο»

Ο Δημήτρης Δριβίλας εκτιμά πως χρειάζεται «αλλαγή ταχύτητας» ο Δήμος Ερυμάνθου και δηλώνει έτοιμος να ακούσει τις κοινωνικές δυνάμεις που τον καλούν να το πράξει. Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα είναι, εκτός απροόπτου, υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου!

Αναλυτικά οι απόψεις του Δημήτρη Δριβίλα:

«Αποτελεί κοινό μυστικό πως η περιοχή που μας γέννησε και μας ανέθρεψε, παραμένει φτωχή και ακόλουθος των εξελίξεων. Και σε μια τέτοια κοινή διαπίστωση δεν μπορούμε να παραμένουμε ασυγκίνητοι.

Ο τόπος που μας συνόδευε πάντα στη συνείδησή μας ως αφετηρία και προορισμός σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής η προσωπικής μας πορείας, μας χρειάζεται όλους. Χωρίς προαπαιτούμενα.

Ηρθε η ώρα για μία μεγάλη αλλαγή προς όφελος του Ερυμάνθου και των κατοίκων του. Ηρθε η ώρα για όλους εμάς να σηκώσουμε το βάρος στις πλάτες μας, εγγυώμενοι ένα μέλλον που οραματιζόμαστε αλλά και είμαστε βέβαιοι πως θα κατακτήσουμε».

Και πρόσθεσε:

«Φιλοδοξία μου η ευημερία της κοινωνίας και μόνο. Σε μια περίοδο έντονων ζυμώσεων και πιθανής αλλαγής των συσχετισμών σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, προσωπικά θα ήθελα να τονίσω πως η προσοχή μου και οι ανησυχίες μου αφορούν τις εξελίξεις σε εθνικό, παραταξιακό και φυσικά τοπικό επίπεδο. Αναφέρομαι φυσικά στον Δήμο Ερυμάνθου, τόπο που βρίσκεται αδιάλειπτα στην συνείδησή μου και την σκέψη μου».

Παρόμοια Άρθρα

Ανοίγει σήμερα το βιβλίο προσφορών για την επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου

Δημητρίου

Eκτός ελέγχου η κατάσταση και στην Αρκαδία…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Σάκης Γκοτσούλιας εγκρίνει ξεκάθαρα τη συνεργασία Αλεξόπουλου-Λιάκου και καρφώνει τον Μυλωνά

Χρήστος Βεργαναλάκης