Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δημ. Δριβίλας: Τα τρία σενάρια για ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα!

Eνα από τα πιο βαριά χαρτιά για το ΠΑΣΟΚ Αχαϊας εξακολουθεί να είναι Δημήτρης Δριβίλας! Και μην εκπλαγείτε καθόλου αν εξελιχθεί σε κρυφό άσο του Κινήματος! Είναι καθολικά αποδεκτός, τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας και αποδοχής και θεωρείται ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει κι όχι να χωρίσει, και που μπορεί να μαζέψει ψήφους από παντού!

Στο ΠΑΣΟΚ και σε κεντρικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πως θα αξιοποιήσουν το μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται Δημήτρης Δριβίλας!

Τα σενάρια είναι τα εξής:

-Να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα για να διεκδικήσει τη 2η θέση που κυνηγάει το Κίνημα ώστε να βγάλει και 2ο βουλευτή εκτός από τον Γ. Παπανδρέου.

-Να γίνει η έκπληξη και να τον προτείνει το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων. Ο κ. Δριβίλας μπορεί κάλλιστα να έχει διείσδυση και στο χώρο της ΝΔ, και του ΣΥΡΙΖΑ, και παντού!

-Και το άλλο σενάριο να παραμείνει στη γραμμή πυρός της Περιφέρειας και να είναι από τους βασικούς συνεργάτες του υποψήφιου νέου Περιφερειάρχη στις εκλογές του 2023 (που δεν θα είναι, ίσως, ο κ. Κατσιφάρας)!

 

Παρόμοια Άρθρα

ΕΛ.ΑΣ: 541 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ – 349 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ!

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε τον απολογισμό του φάιναλ-4 του Κυπέλλου, μίλησε για «γιορτή»

Δημητρίου

Ναι ρε Στέφανε, τελικό! Και τώρα, σήκωσέ το!!!