Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αχαϊας: «Ναι, πράγματι, παιδιά δημοτικού σχολείου ήπιαν χάπια…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας σχετικά με το θέμα που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Πελοπόννησος», που αφορούσε μαθητές δημοτικού σχολείου της Πάτρας οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση χαπιών που τους έδωσε ένας συμμαθητής τους και τα είχε πάρει κρυφά από το σπίτι του προφανώς (Xozal).

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: «Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικό λήψης φαρμακευτικού σκευάσματος από δύο (2) μαθητές σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, η Διεύθυνση Π.Ε. Αχαΐας επιβεβαιώνει ότι πράγματι συνέβη αυτό. Όπως ενημερωθήκαμε σχετικά, η υγεία των παιδιών είναι σε άριστη κατάσταση.

Από πλευράς της διοίκησης γίνονται ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις όποιες έλαβε χώρα το περιστατικό στη σχολική μονάδα.

Τέλος, εφιστούμε την προσοχή στους γονείς/κηδεμόνες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τη φύλαξη/ύπαρξη φαρμάκων στο οικογενειακό περιβάλλον, ώστε αυτά να μην είναι εύκολα προσβάσιμα στα παιδιά τους».

Παρόμοια Άρθρα

Ανοιξε πυρ ο Νίκος Παππάς κατά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου, Σίας και όσων αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τον έδιωξαν από γλέντι, επέστρεψε με κουζινομάχαιρο!

Δημητρίου

Μιχάλης Κατρίνης: Ο Μητροπολίτης Αθανάσιος έχει βαριά κληρονομιά στους ώμους του

Χρήστος Βεργαναλάκης