Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δεν κράτησαν τον Παλαιοκώστα στο Ρίο, αλλά τον έστειλαν πίσω στον Αγ. Στέφανο…

Διαρκώς επιδεινώνεται η υγεία του Νίκου Παλαιοκώστα που κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών
Εδώ και τρεις μέρες, παρά τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει, εμφανίζει αυξημένη αρτηριακή πίεση -20 – λόγω νευροπίεσης. Πρόκειται για πάθηση που συνδέεται με το άγχος. Από πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος εκφράζονται φόβοι για το ενδεχόμενο πρόκλησης βλάβης οργάνων και συγκεκριμένα των νεφρών και διατυπώνουν το ερώτημα γιατί δεν εισήχθη στο νοσοκομείο για ιατρική παρακολούθηση κατά την πρόσφατη μεταγωγή του.
Χθες, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Μετά από σειρά εξετάσεων που υπεβλήθη και παρά το γεγονός, όπως υποστηρίζουν οικεία του πρόσωπα, πως η πίεση του παρέμενε σε υψηλά επίπεδα, ελήφθη η απόφαση να επιστρέψει στις φυλακές.
Ο Νίκος Παλαιοκώστας 61χρονών σήμερα, έχει βαρύ ιατρικό ιστορικό και λαμβάνει θεραπευτική αγωγή για την καρδιά του, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει και οφθαλμολογικό πρόβλημα.
Βρίσκεται μόνος στο κελί του, μετά την πρόσφατη αποφυλάκιση συγκρατούμενου του και παρακολουθείται διαρκώς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις από το νοσηλευτικό προσωπικό των φυλακών.

Παρόμοια Άρθρα

Η δημοτική αρχή πήρε θέση για το Νοσοκομείο Πύργου

Πού θα διακοπεί η υδροδότηση έξω από την Πάτρα την Πέμπτη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Με ηγέτη τον γιο του Μάκη Λυκούδη, Σπύρο, η εθνική εφήβων πόλο πήρε χρυσό στην Ευρώπη!

Χρήστος Βεργαναλάκης