Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Γ. Μπέσκος αδειάζει ευθέως τον διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου και ρίχνει καρφιά για τους βουλευτές της ΝΔ Αχαϊας και τον Κατσανιώτη

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος κατά στελεχών της ΝΔ στην Αιγιάλεια που φοβούνται να πάνε κόντρα στην Κυβέρνηση και δεν μετέχουν στον αγώνα για τη Σχολή Φυσικοθεραπείας.

Είπε ο κ. Μπέσκος: «Κανονικά όλοι (και όχι μόνο 4) έπρεπε να παραιτηθούν στην τοπική της ΝΔ για την αδράνεια τους με το τμήμα φυσικοθεραπείας. Το γεγονός ότι το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου και ο διευθυντης της ορθοπεδικής κλινικής συμμετέχουν στην αίτηση ακυρωσεως της απόφασης, εκθέτει ανεπανόρθωτα την απόφαση του διορισμένου από την κυβέρνηση διοικητή του Νοσοκομείου (ΣΣ Θανάση Γεωργάκη) να μην συμμετέχει στο δικόγραφο και να μην εισάγει καν την αίτηση του δήμου στο ΔΣ για απόφαση.

Η καθε τοπική ενός κυβερνητικού κόμματος ειδικά πρέπει να στηρίζει τα συμφέροντα του τόπου και όχι να έχει ως πρώτη προτεραιότητα τις σελφι και δημόσιες σχέσεις με βουλευτές και υπουργούς του νομού που είναι απλοί παρατηρητές στα προβλήματα της Αιγιαλειας (Φυσικοθεραπεια, αγροτες, ΕΒΟ).

Οι 4 που παραιτήθηκαν επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω. Τουλάχιστον έδειξαν ότι έχουν φιλότιμο και ευθιξία και νοιάζονται περισσότερο για τον τόπο τους από τις κομματικές θέσεις».

Παρόμοια Άρθρα

Το κάλεσμα του Σούλη Παπαδόπουλου και των παικτών της Παναχαϊκής

Δημητρίου

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός – Φωτος

Δημητρίου

Τα άκουσαν για τα καλά Μητσοτάκης και Δεσπότης των Πατρών!

Δημητρίου