Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Γ. Λυμπέρης (Δήμος Ηλιδας): «Ο Χριστοδουλόπουλος απέτυχε και ο Παπαδάκος δεν έβγαζε μιλιά στα Δημοτικά Συμβούλια»

«Ο κόσμος θα ψηφίσει τον ικανό. Αυτόν που μπορεί να κάνει τη δουλειά. Και αυτός ο άνθρωπος αποδεδειγμένα είμαι εγώ» ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο ilidakampos.gr ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Μια συνέντευξη που ο κ. Λυμπέρης επέλεξε να δώσει σε ένα εμβληματικό κτίριο της Αμαλιάδας, το Δημοτικό Θέατρο – Πινακοθήκη και στη διάρκειά της μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως αναφέρθηκε στους λόγους που οι κάτοικοι του Δήμου δεν θα «επιτρέψουν την υποβάθμιση του τόπου τους» και θα επιλέξουν ως επόμενη Δημοτική Αρχή τον Γιάννη Λυμπέρη και την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με τους «αντιπάλους του» επικεφαλής των παρατάξεων που διεκδικούν το Δήμο Ήλιδας, ο κ. Λυμπέρης είπε «ο ένας (Χ. Χριστοδουλόπουλος) δοκιμάστηκε την περίοδο 2014 – 2019 και απέτυχε παταγωδώς.

Ο άλλος (Α. Παπαδάκος) τέσσερα χρόνια και δεν ακούσαμε την φωνή τους στις συνεδριάσεις του ΔΣ. Και οι δυο τους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στο Δήμο και τους κατοίκους του.

Είμαι βέβαιος πως ο κόσμος θα επιλέξει τον ικανό. Αυτόν που μπορεί να κάνει τη δουλειά και όχι αυτούς τους δύο που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα σημαντικό για τον τόπο.

Γι’ αυτό είμαι βέβαιος πως η ΝΙΚΗ θα έρθει από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, αφού οι δημότες μας θα σκεφτούν όλα αυτά και θα πάρουν τη σωστή απόφαση».

Παράλληλα στη συνέντευξή του ο κ. Λυμπέρης, μίλησε για τη διεθνή διάκριση του Δημοτικού Θεάτρου της Αμαλιάδας, το οποίος επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας. Απάντησε σε όσους του καταλογίζουν «προεκλογική σκοπιμότητα» σχετικά με τις ασφαλτοστρώσεις και της χαλικοστρώσεις στο Δήμο Ήλιδας.

Παρόμοια Άρθρα

Τα νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ σε ετοιμότητα το διήμερο!

Δημητρίου

“Οργασμός” δράσεων στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας

Δημητρίου

Ο Παύλος Μαρινάκης εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Δημητρίου