Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Γκρίνια και ηττοπάθεια στην Παράταξη Φαρμάκη – Όλο το παρασκήνιο!

Αντιμέτωπο, ξεκάθαρα, με το φάσμα της ήττας βρίσκεται το επιτελείο του απερχόμενου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, καθώς ο κ. Φαρμάκης και οι συνεργάτες του, συνειδητοποιούν πλέον, ότι η κάθοδος και η δυναμική του αντιπάλου τους Κώστα Καρπέτα, έχει αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα τις πολιτικές ισορροπίες.

 

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν στο στρατηγείο του απερχόμενου Περιφερειάρχη, σχετικά με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του Κώστα Καρπέτα, έχει δημιουργήσει πανικό στους κόλπους της Περιφέρειας, αφού έχει γίνει σαφές ότι η επανεκλογή Φαρμάκη, έχει γίνει πλέον σχεδόν αδύνατη υπόθεση.

Πολύ γνωστά πρόσωπα της αυτοδιοίκησης, της πολιτικής σκηνής και των τοπικών κοινωνιών, συμπαρατάσσονται με τον Συνδυασμό «Μαζί αλλάζουμε, για την πρόοδο και τον τόπο», δημιουργώντας έτσι μια σαφή δυναμική νίκης για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Καρπέτα.

 

 

Από την άλλη, αξιοσημείωτη είναι και η απήχηση που εισπράττει ο έτερος υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο οποίος δείχνει ικανός να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσοστό και να καταταγεί με αξιοπρέπεια στην τρίτη θέση.

Όπως είναι αυτονόητο, δημιουργείται έτσι ένα πολύ ισχυρό πλειοψηφικό μέτωπο απέναντι στον απερχόμενο Περιφερειάρχη της Ν.Δ. κάτι που δίνει εξαιρετικά μεγάλες πιθανότητες στον Κώστα Καρπέτα, να κερδίσει με ασφάλεια στο δεύτερο γύρο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Ετοιμο το νέο σπίτι της ΤΟ Δυτικής Αχαϊας της ΝΔ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο δημοσιογράφος Κώστας Λαμπρόπουλος παρουσίασε το βιβλίο του στο Αίγιο

Δημητρίου

Πότε έρχεται στην Ηλεία για περιοδεία ο Χαρδαλιάς