Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Βόμβα στη υπόθεση Μπάμπη: Οι Αρχές ερευνούν ενδεχόμενα τοκογλυφίας και αρχαιοκαπηλίας!!!

Οι διωκτικές Αρχές είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι το πιθανό κίνητρο της εξόντωσης του Μπάμπη δεν εξαντλείται μόνο στην εκδοχή ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε και δεν είχε επιστρέψει 17.000 ευρώ στον 31χρονο.

Πέραν της φιλικής σχέσης τους, είναι τεκμηριωμένο ότι οι συναλλαγές τους είχαν και τοκογλυφική διάσταση, και αυτό είναι κάτι που θα διερευνηθεί τη Δευτέρα από τον ανακριτή.

Το ίδιο, βέβαιο, είναι ότι θα κληθεί ο κρεοπώλης να ομολογήσει όλο το εύρος των συναλλαγών του με τον άτυχο Μπάμπη. Δανείσθηκε μόνο μία φορά χρήματα από τον 31χρονο ή προηγήθηκαν κι άλλα δύο δάνεια, ύψους 5.00 ευρώ περίπου το καθένα;

Οσον αφορά αυτή καθ’ αυτή την εξαφάνιση του Μπάμπη, σε βαθμό που πλέον θεωρείται δολοφονημένος, προβλέπεται να «βομβαρδισθεί» με πολλές ερωτήσεις ο κατηγορούμενος κρεοπώλης, για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Οι έμπειροι ερευνητές της υπόθεσης έχουν ζωηρές αμφιβολίες αν συνέβη κάτι στον Μπάμπη χωρίς να έχει συμπράξει κι άλλο άτομο πέραν του κύριου δράστη, και αυτή η εκτίμηση ταυτίζεται με την πεποίθηση που έχουν και οι εισαγγελικές Αρχές.

Το patranews.gr κάνει μία ακόμα αποκάλυψη: ακούστηκε, ως φήμη καταρχήν, ότι ενδέχεται να υπάρχει στην υπόθεση και άρωμα αρχαιοκαπηλίας!!!! Το ερευνούν οι αρχές.

 

Παρόμοια Άρθρα

Κρέστενα: μάχη με τις φλόγες κάτοικοι και πυροσβέστες για να σώσουν τα σπίτια!

Αγρυπνία στα Εισόδια της Θεοτόκου – Φωτος

Δημητρίου

Αχαϊα: Πάμε ολοταχώς για μέτρα και πάλι θα την πληρώσουν εστίαση-αναψυχή

Χρήστος Βεργαναλάκης