Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Βόμβα: Αυτά είναι τα ονόματα που σκέφτεται ο ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει για υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Η πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να κατέλθει για τις περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Ελλάδα με στέλεχος «πρώτης γραμμής», πιθανότατα ίσως και με εν ενεργεία βουλευτή, παραμένει στο τραπέζι παρά το γεγονός ότι στη διήμερη συνεδρίαση της Κ.Ε. το Σαββατοκύριακο, οι προβολείς έπεσαν πάνω στις υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όργανο που έχει συσταθεί το οποίο απαρτίζουν οι τρεις συντονιστές των Ν.Ε. σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτ/νία με τα μέλη της Κ.Ε. από τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδος, έχει καταλήξει σε 2-3 πρόσωπα τα οποία μπορούν να αντιπαρατεθούν απέναντι στο μεγάλο φαβορί που είναι βέβαια ο νυν Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης.

Βασική προϋπόθεση είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις περιφερειακές εκλογές να διαθέτει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση ή/και επιτυχημένη παρουσία στις κάλπες κατά τις τελευταίες εκλογές.

Τα πρόσωπα που έχουν αξιολογηθεί είναι δύο, Ζωή Αναστασοπούλου από Ηλεία ή Γρηγόρης Θεοδωράκης, πρώην ΓΓ δημόσιας διοίκησης.

Είναι επιλαχόντες στα ψηφοδέλτια στις τελευταίες εκλογές σε Αιτ/νία και Ηλεία.

Ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο να είναι τελικά ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου να είναι εν ενεργεία βουλευτής. Όχι από την Αχαΐα πάντως. Ακούγεται έντονα πως πρεσάρεται ο Διονύσης Καλαματιανός και ο Μίλτος Ζαμπάρας!!!

 

Το θέμα με τον επικεφαλής για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πιθανότατα να κλείσει αύριο Τρίτη στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία καλείται να κλείσει το κεφάλαιο αυτό. Στόχος είναι μια καλή παρουσία και μια καταγραφή δυνάμεων στα αυτοδιοικητικά όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει χρόνιο ζήτημα αξιοπρεπούς εκλογικής παρουσίας.

Παρόμοια Άρθρα

Θρίλερ με τον θάνατο της 12χρονης μαθήτριας μπροστά στη μητέρα της

Δημητρίου

Βρέθηκε νεκρός ο 81χρονος από το Αίγιο που είχε εξαφανιστεί πριν μέρες…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο σκύλος «μύρισε» τους κατασκηνωτές και βρήκε το χασίς πάνω τους…

Χρήστος Βεργαναλάκης