Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Βρέθηκε ο εμπρηστής στα ΤΕΙ! Απίστευτος ο λόγος που έβαλε φωτιά σε ΙΧ

Σάλο στην Πάτρα είχε προκαλέσει το βίντεο όπου φαινόταν ένας νεαρός να βάζει φωτιά σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή των ΤΕΙ και στη συνέχεια να αποχωρεί ατάραχος από το σημείο.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά τη συλλογή στοιχείων από τον τόπο του συμβάντος αλλά και το οπτικό υλικό που υπήρχε διαθέσιμο, οδηγήθηκε στον περιορισμό των υπόπτων μέχρι που κατέληξε σε ένα πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα 25 ετών, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του!

Πλέον αναμένεται να προχωρήσει η δικαστική διαδικασία ώστε να τιμωρηθεί ο δράστης για την πράξη του.

Ο 25χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι προχώρησε στον εμπρησμό για προσωπικούς λόγους, καθώς υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέση με την κόρη του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Ο άνδρας πλησίασε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έβαλε φωτιά σ’ ένα από αυτά. Το περιστατικό κατεγράφη από κάμερα στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ στην Πάτρα και δημοσιεύθυκε στο tik tok, προκαλεί αίσθηση.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε χρήστης του TikTok στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να καταγγείλει δημόσια το συμβάν και να αφυπνίσει τους κατοίκους της Πάτρας, και όχι μόνο, δείχνει πώς μπήκε φωτιά στο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα δείχνει άνδρα να βάζει το χέρι του μέσα σε ένα αμάξι στην περιοχή όπου βρίσκονται τα ΤΕΙ της πόλης και να παραδίδει στις φλόγες το εσωτερικό του.

Μετά τον εμπρησμό, ο άνδρας αποχωρεί αμέριμνος με το ποδήλατό του, κάνοντας και μια χειρονομία προς το κτήριο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Παρόμοια Άρθρα

Αρχίζει το Μουντιάλ: Κατάρ-Ισημερινός!

Δημητρίου

Νέα μέτρα για τα καύσιμα και… πάμε σε εκλογές!

Δημητρίου

Ερχεται στην Πάτρα η Νίκη Κεραμέως. Πού θα μιλήσει

Χρήστος Βεργαναλάκης