Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Βαριά χαρτιά στην ομάδα Χριστοδουλόπουλου στην Ηλιδα

ΜΑΖΙ θα πορευτούν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλδιας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο δικηγόρος – πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επί σειρά ετών αυτοδιοικητικός, Αντώνης Πατρινός.

Ο Αντώνης Πατρινός αποφάσισε να συμπορευτεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη μεγάλη μας Συμμαχία, προκειμένου ο Δήμος Ήλιδας να αλλάξει ρότα και να επανέλθει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και του συνδυασμού «Νίκης» που δημιουργείται, συντάσσεται η φοιτήτρια Φαρμακευτικής Βασιλική Χριστοδουλοπούλου, κόρη του Κώστα Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος διατηρεί στην Αμαλιάδα μία από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις τοποθέτησης τζαμιών.

Στην ανακοίνωση ενός ακόμα υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, του Νομικού με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Κομοτηνής και Γενικού Διευθυντή εταιρείας catering και παραγωγής ειδών διατροφής, Χάρη Παρασκευόπουλου, προχωράει σήμερα ο συνδυασμός «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Συνεχίζουν την κοινή τους πορεία που ξεκίνησε το 2019, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αυγείου Γιώργο Προκόπη, ο οποίος θα συμμετέχει στο συνδυασμό «Νίκης» που δημιουργείται ως υποψήφιος Σύμβουλος.

Μία ακόμα προσθήκη στην μεγάλη Συμμαχία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη Αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας. Ο δικηγόρος και εκλεγμένος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, συμπορεύεται για ακόμα μία αναμέτρηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Παρόμοια Άρθρα

Δήμαρχος Αιγιαλείας – 28η Οκτωβρίου: “Οι επέτειοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, παραδείγματος και μαθήματος στη σημερινή πραγματικότητα και ζωή”

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τα έχωσε ο Θόδωρος Ξυλιάς για το χάλι στο κοιμητήριο Ρίου

Δημητρίου

Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός στη Βούντενη

Δημητρίου