Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Α. Παναγιωτόπουλος-Ελ. Αδαμοπούλου: Βλέπουμε τι σημαίνει διάλυση του ΕΣΥ, βλέπουμε πώς έχει απαξιωθεί η ανθρώπινη ζωή

Στη συνοικία Σύνορα της Πάτρας έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού διαμερίσματος και μίλησαν ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και η Ελένη Αδαμοπούλου.

«Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της αφού πρώτα εξαπάτησαν τους Έλληνες πολίτες για να υφαρπάξουν την ψήφο τους στις 21 Μάη, τώρα αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Για τον κ. Κουμουτσάκο δεν έχει σημασία αν μια συμπολίτισσά μας πεθαίνει στην καρότσα ενός αυτοκινήτου αφού το κόμμα του πήρε 40, 7% και ο κ. Πνευματικός προτείνει διατίμηση και διαλογή για τους καρκινοπαθείς στο τελικό στάδιο.

Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία προτείνουμε δαπάνες 7%-8% στην Υγεία, αναβάθμιση των μονάδων Πρωτοβάθμιων Φροντίδων Υγείας (ΠΦΥ), για να μην πεθαίνουν οι άνθρωποι στον δρόμο και ένα νέο ΕΣΥ, που θα θεωρεί την Υγεία δημόσιο αγαθό με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Στις 25 Ιούνη βάζουμε πάνω τις ζωές μας, τις ανάγκες μας για να σταματήσουμε σαν κοινωνία αυτή την πορεία διάλυσης και κοινωνικής λεηλασίας.

Αυτά που κρύφτηκαν στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο, αποκαλύπτονται με τραγικό τρόπο.

Βλέπουμε τι σημαίνει διάλυση του ΕΣΥ, βλέπουμε πώς έχει απαξιωθεί η ανθρώπινη ζωή, τι σημαίνει να έχεις μια κυβέρνηση που έχει επενδύσει στο να δίνει φοροελαφρύνσεις στους πλούσιους και να λεηλατεί τη μεσαία τάξη και τα νοικοκυριά με υψηλή έμμεση φορολογία».

Παρόμοια Άρθρα

Φρεσκάρισμα στο παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου, παρουσία Φαρμάκη, Ζαϊμη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Βελόπουλος στη Βουλή για ίδρυση υπερσύχρονου Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Δυτική Ελλάδα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η Λινού συμβουλεύει: Να πηγαίνετε σε ερημικές παραλίες!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης