Patra News
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αχαΐα: Με τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν αύριο τα μαθήματα του σχολείου

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Αχαΐας με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο.

Τα σχολεία δεν θα ανοίξουν αφενός εξαιτίας της κακοκαιρίας “Ελπίς” και του παγετού που θα επικρατήσει και αφετέρου γιατί δεν θα είναι δυνατόν να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι μαθητές θα κάνουν τηλεκπαίδευση και για τις δύο ημέρες ενώ, ανοιχτά θα παραμείνουν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου και κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους και τις Διευθύνεις Εκπαίδευσης, ανακοινώνεται ότι κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αχαΐας για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της αδυναμίας τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα και πόρτες) εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, αλλά και του παγετού κατά τις πρωινές ώρες που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα και κινδύνους κατά την μετακίνηση εκπαιδευτικών και μαθητών.

Σημειώνεται ότι στο σύνολο των εκπαιδευτικών μονάδων που θα παραμείνουν κλειστές, θα ακολουθηθεί η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης.

Παρόμοια Άρθρα

Εχει κλειδώσει η απόφαση του ΠΑΣΟΚ: Αυτόν επέλεξε για υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας και αυτόν για υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων

Χρήστος Βεργαναλάκης

Φουντώνει ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ μετά τη βόμβα από το δεξί χέρι του Λοβέρδου!

Χρήστος Βεργαναλάκης

«Εφαγε» 27 χρόνια κάθειρξη ο ανώμαλος παππάς από το Αγρίνιο

Χρήστος Βεργαναλάκης