Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας: Αλλάζουν τα δρομολόγια από Παρασκευή

Το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, ενημερώνει για τα τροποποιημένα δρομολόγια από και προς το κέντρο της πόλης, κατά διήμερο του Καρναβαλιού που θα τεθούν ισχύ από το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Από το Σάββατο 16/3/2024 στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής αφετηρία για τα Αστικά Λεωφορεία των Γραμμών Νο1 (για Εγλυκάδα), Νο2 (για ΤΕΙ), Νο3 (για Ζαρουχλέικα), Νο7, Νο8, θα είναι Κανακάρη μεταξύ Πατρέως και Βότση.

Από το Σάββατο στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία που μεταβαίνουν προς Εγλυκάδα θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη κατά την μετάβαση (ανα 30 λεπτά) και επιστροφή Γούναρη – Καραϊσκάκη – Πατρέως – Κανακάρη και από Τερψιθέα -Έλληνος Στρατιώτου Νόρμαν – Όθωνος Αμαλίας (ανά 20-30 λεπτά) επιστροφή Γούναρη – Αγ. Ανδρέου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 2: Παρασκευή 15/3/2024 τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά με διαδρομή ΤΕΙ-Αγ. Σοφίας – ΤΕΙ. Σάββατο 16/3/2024 και Κυριακή 17/03/2024 θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο. Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά με διαδρομή ΤΕΙ-Κανακάρη-Πατρέως.

Από το Σάββατο στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Ιεροθέου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Πατρέως – Κανακάρη – Αφετηρία(ανά 10 λεπτά) και επιστροφή από Κανακάρη – Ναυαρίνου – Ιεροθέου και δεν θα εκτελούνται δρομολόγια από Νέο Δρόμο προς κέντρο και
επιστροφή, η γραμμή θα εξυπηρετείτε με το Νο6.

Παρόμοια Άρθρα

Σοκ: «Αν δε φύγετε από το σπίτι, θα μείνω εδώ και θα καώ μαζί σας»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Προμηθέας συγχαρητήρια σε ΕΟΚ και Ολυμπιακό

Δημητρίου

Βγήκε θαλάσσιο φέρετρο! Για απόλυτα ήρεμες στιγμές!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης