Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Από την 116ΠΜ και την 117ΠΜ πάει για Περιφερειάρχης ο Χαρδαλιάς!

Αν και την Κυριακή το πρόγραμμα έλεγε ότι σήμερα Δευτέρα θα έκανε διπλή επίσκεψη στη περιοχή μας ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, τελικά θα παραμείνει στην Αττική, λόγω των πολιτικών εξελίξεων που τον φέρνουν να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Αρχικά, και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, ο Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τους γενικούς επιτελείς Στρατού και Αεροπορίας θα έκανε επιθεώρηση στις αεροπορικές βάσεις της Ανδραβίδας και του Αραξου.

Ομως, κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια δύσκολη στιγμή, με τον κ. Μητσοτάκη να οριστικοποιεί τη ρήξη του με τον νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και ο Νίκος Χαρδαλιάς καλείται να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Οπως όλα δείχνουν, σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και θα κληθεί να δώσει τη μάχη της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας με το χρίσμα της ΝΔ.

Ο Χαρδαλιάς ήταν ένα από τα δύο ονόματα που συζητήθηκαν σοβαρά στο κυβερνητικό επιτελείο για τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής. Ο άλλος ήταν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Χαρδαλιάς.

Παρόμοια Άρθρα

Να γιατί δεν ήταν παρών ο δήμαρχος Αγρινίου στο χαμό της Παρασκευής με Μητσοτάκη…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αναίσθητοι και ανεγκέφαλοι έκλεψαν από το ΠΓΝΠ 200 φιάλες οξυγόνου!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Φαρμάκης έδωσε εύσημα για το «Ελλάς-Γαλλία-συμμαχία»!

Χρήστος Βεργαναλάκης