Patra News
Slider Εκκλησία Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Από Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο εορτασμός στην Παντάνασσα στην Πάτρα και κορυφώνεται την Πέμπτη

Ο ΙΝ Παντανάσσης στην Πάτρα εορτάζει και πανηγυρίζει όπως κάθε χρόνο στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου και ο πανηγυρικός εορτασμός θα αρχίσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωί στις 10.30 με την λιτανευτική έξοδο της εικόνας της Παναγίας Παντάνασσας στην είσοδο του ναού προκειμένου να ξεκινήσει το ιερό προσκύνημα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 στις 19.00 θα τελεστεί ο πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος και θα κηρύξει το θείο λόγο & συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Θ’ ακολουθήσει στις 22.00 ιερά αγρυπνία όπου θα προεξάρχει ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

Το πρωί της Πέμπτης 8/9 στην πανηγυρική αρχιερατική Θεία λειτουργία θα είναι και πάλι ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ενώ το απόγευμα στις 18.30 θα τελεστεί ο μεθεόρτιος εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Παρόμοια Άρθρα

Περίεργα παιχνίδια στο Άγιο Όρος

Nikoleta

Εκπληξη: Ο Κασσελάκης φαβορί για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Απόλλων ευχαρίστησε «Αιμοδιάγνωση» και Ελένη Παπαευθυμίου

Δημητρίου