Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Αποκλειστικό: Τι δείχνει πρόσφατη δημοσκόπηση για τον Δήμο Πατρέων. Ποιος έρχεται 2ος και ποιοι παλεύουν για την 3η θέση

Ενα από τα συστημικά κόμματα της χώρας έχει στα χέρια του τις τελευταίες μέρες, μετά από παραγγελία που έκανε, μια «κρυφή» δημοσκόπηση σε δείγμα από 2.000 πολίτες της Πάτρας ενόψει των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου.

Και το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, που φέρεται να διενεργήθηκε από 18 μέχρι 25 Αυγούστου, δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες του patranews.gr, πρώτο με διαφορά τον Κώστα Πελετίδη, με ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 33%.

Στη 2η θέση βρίσκεται ο Βασίλης Αϊβαλής! Με ποσοστό που φτάνει το 22 με 23%. Και στην 3η θέση φαίνεται να γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Κώστα Σβόλη και Πέτρο Ψωμά. Ο τελευταίος έχει διαρκή άνοδο και ίσως καταφέρει να βγει τρίτος και να πλησιάσει και τον Αϊβαλή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μεγάλο μέρος των ερωτηθέντων, έχει πολύ καλή γνώμη για τον Κώστα Πελετίδη και παρότι πιστεύει πως θα μπορούσε να έχει κάνει ακόμα περισσότερα για την Πάτρα, συνεχίζει να τον στηρίζει θεωρώντας πως είναι μακράν η πιο αξιόπιστη, έντιμη και ασφαλής λύση για την Πάτρα.

Παρόμοια Άρθρα

Καρφιά της Σίας για δημοσιογράφους: Η μάχη δίνεται στην Κοινωνία, όχι στα πάνελ…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κι άλλο κονβόι για Τουρκία με συντονισμό Κατσανιώτη

Δημητρίου

Μην πάτε στο καζίνο Ρίο σήμερα. Εκλεισε για τουλάχιστον 2 μήνες!!!