Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετοιμος ο Δημ. Κωνσταντόπουλος για το χρίσμα για Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα πάρει, εκτός σοβαρού απροόπτου, το χρίσμα του Νίκου Ανδρουλάκη και της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ για να κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Θα είναι, πιθανότατα, ο μεγάλος αντίπαλος του Νεκτάριου Φαρμάκη, που ήδη αρχίζει να νιώθει ότι απειλείται…

Ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν μέχρι τον Μάιο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ. Είχε εκλεγεί το 2019, όπως και το 2015.

Εχει πολύ καλό όνομα στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την περιοχή, είναι από τους πολιτικούς που θεωρούνται άφθαρτοι και με προοπτική.

Η 8χρονη κοινοβουλευτική θητεία του Ναυπάκτιου πολιτικού και η επί σειρά ετών, πριν, αυτοδιοικητική εμπειρία του τον καθιστούν ως το πιο ισχυρό φαβορί για να πάρει στις πλάτες του τη μεγάλη αποστολή να διεκδικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας προτάθηκε από τις νομαρχιακές και των τριών νομών ενώ «πράσινο φως» είναι έτοιμη να δώσει και η Ειδική επιτροπή της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του patranews.gr, εθεάθη πριν λίγη ώρα στη Βουλή, όπου φέρεται να είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά πρώτα θα ενημερωθεί η Επιτροπή που θα πάρει την τελική απόφαση και μετά θα ανακοινωθεί το όνομά του ως υποψήφιου.

Παρόμοια Άρθρα

Η πλατεία Αγίου Αλεξίου απέκτησε και πάλι ζωή!

Δημητρίου

Πέθανε πρώην βουλευτής και υπουργός επί ΠΑΣΟΚ από την Αιτωλοακαρνανία

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σεισμός κούνησε τα Καλάβρυτα

Δημητρίου