Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Απίστευτο: Ο πατέρας ευχαριστεί το γιο του που του έδωσε την ευκαιρία να προσφέρει στο ΠΑΣΟΚ!

Ο Ιωάννης Μοίραλης, πατέρας του γραμματέα της ΝΕ Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ Νίκου Μοίραλη,  κατέβηκε υποψήφιος με τον Σκιαδαρέση στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας. Η παράταξη συνετρίβη, όπως και του Καρπέτα, και το παλιό στέλεχος δήλωσε: «

«Πριν από δύο (2) περίπου μήνες «επιστρατεύτηκα» στον πολιτικό αγώνα των εκλογών της Αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδος με το Συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, με επί κεφαλή τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Μέσα σε αυτούς τους δύο (2) μήνες είχα την χαρά να ξανά θυμηθώ και να ξανάζήσω, την ξεχασμένη για μια 20ετία, διαδικασία της ψηφοθηρίας. Ήταν για εμένα μια κουραστική, αλλά και ευχάριστη διαδικασία.

Αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να συναντήσω αρκετούς φίλους από το παρελθόν. Συνάντησα όμως και αρκετούς παλιούς συναδέλφους από τον ΟΣΕ, που είχα αρκετά χρόνια να τους δω. Επίσης βρέθηκα και πάλι με παλιούς συντρόφους από την 10/ετία το ’80.

Για όλα αυτά ευχαριστώ πολύ όλους όσους μου έδωσαν αυτή την χαρά.

Επίσης ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.

Πιο πολύ όμως ευχαριστώ τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Νικόλαο Μοίραλη, που μου έδωσε την ευκαιρία να φανώ χρήσιμος στο ΠΑΣΟΚ!!!»

 

Παρόμοια Άρθρα

Η Φωκίδα φλέγεται και η Αιγιάλεια παρακολουθεί με κομμένη ανάσα…

Χρήστος Βεργαναλάκης

2 εκατ. € για βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Καλαμάτας – Υπεγράφη η σύμβαση, εκκινούν οι εργασίες

Γιώργος Αθανασόπουλος

Το Ψηφιακό Μουσείο της ΠΔΕ έρχεται στην Πάτρα από την Πέμπτη

Χρήστος Βεργαναλάκης