Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Απίστευτη καταγγελία για τον Μίχο και τη 12χρονη από ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής!

Την ίδια ώρα, σε σοκαριστικές καταγγελίες προχώρησε σήμερα το πρωί έξω από την Ευελπίδων η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία συστήθηκε ως πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος.

Αρχικά, η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε γνωστό ότι πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του Ηλία Μίχου, η οποία ωστόσο δεν τη δέχθηκε καθώς σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο ίδιος.

Όπως κατήγγειλε η κυρία Καρατζιώτη, ο 53χρονος πήγαινε στον χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες, τονίζοντας πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε ότι εκτός από τη 12χρονη ο Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα.

Επιπλέον, η ίδια ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της και ένα στικάκι (usb) με αρχεία στο οποίο, όπως ισχυρίζεται, απεικονίζεται τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι «φάτσα κάρτα».

«Ο 53χρονος ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε και τη 12χρονη μαζί του. Την έφερνε για να πάει με πελάτες, και μάλιστα με επώνυμους πελάτες. Αυτό γινόταν επί δύο ολόκληρους μήνες, πριν από ένα τρίμηνο περίπου», δήλωσε.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς η ίδια επέτρεπε να συμβεί αυτό, εφόσον το κορίτσι ήταν ανήλικο, εκείνη απάντησε πως η ίδια δεν το ήξερε, γιατί δεν βρισκόταν εκεί: «Δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Εγώ δεν το ήξερα».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά με τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στον χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

Κλείνοντας η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας ανέφερε ότι γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και θα βγάλει και άλλα στη φόρα.

Παρόμοια Άρθρα

Ημίτρελος μπουρλότιασε ΙΧ στα ΤΕΙ Πάτρας! ΒΙΝΤΕΟ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εγινε κόλαση στην εκδήλωση με Κατσανιώτη

Δημητρίου

Κι άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας γλυκοκοιτάζει προς τη ΝΔ

Χρήστος Βεργαναλάκης