Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Ανδρέας Λάζαρης με Καρπέτα: Για να βγούμε από το τέλμα και τον παλαιοκομματισμό που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία και η παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη

Ο Διδάκτωρ Νέας Ελληνικής Φιλολογίας, Θεωρίας της Λογοτεχνίας και Ερμηνείας των Κειμένων, συγγραφέας και ποιητής, Aνδρέας Λάζαρης, κατεβαίνει για περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Καρπέτα.

Και εξηγεί γιατί:

«Η συμμετοχή όλων σας είναι καθήκον προς την Δημοκρατία και Προς τις μελλοντικές γενιές. Ας επιλέξετε όποιον επιθυμείτε, αλλά με κριτήριο αυστηρό. Ήθος, γνώση, επάρκεια, αξιοσυνη και ιδεολογία κρυστάλλινη.

Εύχομαι να γίνει αντιπαράθεση ουσιαστική και πολιτική και ιδεολογική και όχι καλλιστεία, όπως ήδη κάνουν οι υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών. Συγχαίρω τον επικεφαλής της παράταξης μας Κώστα Καρπέτα για την επιλογή να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο του νόμου Αχαΐας χωρίς μίντια και φασαρία.

Είναι μεγάλη η καταστροφή και ο πόνος στην πατρίδα μας για να βγάζουμε φωτογραφίες και βίντεο. Πεινούν συνάνθρωποι μας. Ας πάψουν κάποιοι Κοτσαμπάσηδες της Αχαΐας και της πολιτικής σκηνής, που οδήγησαν στην χρεοκοπία και το τέλμα, να λουστράρουν το πρόσωπο με επικοινωνία.

Θα είμαστε εδώ με γνώση επιστημονική, διαφάνεια βίου και ήθους να προσφέρουμε μια εναλλακτική πρόταση πού καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών χωρίς αμετροέπεια και έπαρση.

Η κοινωνία μας δείχνει τα προβλήματα , αλλά και εμείς οφείλουμε να πρωτοπορίσουμε, ακόμη και συγκρουόμενοι με την ίδια την κοινωνία.

Με την νίκη του Συνδυασμού μας που συνιστά ελπίδα και ρεαλιστική πρόταση για την έξοδο από το τέλμα και τον παλαιοκομματισμό που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία και η παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

 

Παρόμοια Άρθρα

Κλειστό το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου

Δημητρίου

Συλλαλητήριο οργής για τον Αντώνη!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Το απόγευμα στον παλιό ΙΝ Αγίου Ανδρέα η κηδεία του Γιώργου Κουμπάτη

Χρήστος Βεργαναλάκης